Betöltés...

Star Wars Jedi: Fallen Order (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.928 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy galaxisokon átívelő kaland vár rád a Star Wars Jedi: Fallen Order játékban, a Respawn Entertainment új, külső nézetes akció-kalandjátéka. Ez a narratívára épülő, egyjátékos játék egy Jedi-padawan szerepébe helyez, aki a Episode 3: Revenge of the Sith eseményeit követően csak hajszál híján menekült meg a Order 66 tisztogatásától. A Jedi-rend újjáépítésének küldetése során össze kell szedned a széttört múltad darabjait, hogy befejezd a kiképzésedet, új, erőteljes Force-képességeket fejlessz, és elsajátítsd az ikonikus fénykard művészetét - mindezt úgy, hogy közben egy lépéssel a Empire és annak halálos inkvizítorai előtt maradsz.



Filmszerű, magával ragadó harc

Jedi: A Fallen Order a jedivé válás fantáziáját nyújtja az innovatív fénykard harcrendszerén keresztül - ütés, hárítás, kitérés -, amelyhez egy sor erőteljes Force-képesség társul, amelyeket ki kell használnod, hogy legyőzd az utadba kerülő akadályokat. Ez a harcrendszer intuitív, de edzésre és gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy teljesen elsajátítsd az árnyalatokat, mivel a kalandod során új erőkre és képességekre teszel szert.



Egy új Jedi történet kezdődik

A Empire elől menekülő egykori padawanként be kell fejezned a kiképzést, mielőtt a birodalmi inkvizítorok felfedezik a Jedi Order újjáélesztésére irányuló tervedet. Egy volt Jedi Knight, egy makacs pilóta és egy rettenthetetlen droid segítségével egy történetközpontú kalandban kell elmenekülnöd a Birodalom gonosz mesterkedései elől. Fedezd fel és győzd le a harcra, felfedezésre és rejtvényfejtésre összpontosító kihívások széles skáláját.



A galaxis vár

Ős erdők, szélfútta sziklafalak és kísértetjárta dzsungelek - mind egyedi biomok, amelyeket a Jedi: Fallen Order-ben felfedezhetsz, és szabadon döntheted el, mikor és hová mész legközelebb. Ahogy új erőket és képességeket szabadítasz fel, új lehetőségek nyílnak meg arra, hogy új módon járd be a térképeket; a Force-t kihasználva növelheted a felfedezés módját. Lépj azonban gyorsan, mivel az Empire aktívan vadászik minden lépésedre, hogy kiirtja a Jedi Order minden maradványát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars Jedi: Fallen Order (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: