Betöltés...

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.336 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL

A játékosok nagy meglepetést várnak a DARK SOULS ™ II-ben: Az első bűn tudósára. Felejthetetlen utazás várja Önt egy lélegzetelállító világban, ahol minden sötét sarok és váratlan találkozás megvizsgálja eltökéltségét. Túllépjen azon, amit gondoltál lehetségesnek, és fedezze fel hihetetlen kihívást és intenzív érzelmi jutalmat. Függetlenül attól, hogy már korábban játszottál a DARK SOULS ™ II-nél, vagy újonnan csatlakozik a díjnyertes franchise-hoz, a játék ezzel az exkluzív, „Director's Cut” verziójával teljesen más élményekre számíthat.



- A DARK SOULS ™ II végleges kiadása. DARK SOULS ™ II: Az első bűn tudósítója tartalmazza a DARK SOULS ™ II összes tartalmát, amely a mai napig megjelent egy csomagban, és még sok minden mást!



- Vadonatúj élmény és kihívás. Az ellenség elhelyezését átalakították, ami teljesen eltérő játékdinamikát eredményez, mint azelőtt. A biztonságos zónák, amelyekre néhány játékos emlékezett, már nem biztonságosak! Az új NPC betolakodó, a Forlorn, szintén kulcsszerepet játszik a játékélmény megváltoztatásában. A megkeményedett játékosoknak el kell felejteniük mindazt, amit gondoltak a DARK SOULS ™ II-ről.



- Az online játék tovább bővült egy speciális elemmel, amely szabályozza a csata során megszerzett lelkeket - most már következetesebbé válik az online mérkőzés. Az online ülésen részt vevő játékosok száma szintén nőtt, 4-ről 6-ra, teljesen megváltoztatva az online játékdinamikát.



DARK SOULS ™ II: Az Első Bűn Tudósa új szintre hozza a franchise neves homályosságát és megfogójátékát. Csatlakozzon a sötét utazáshoz, és élvezze az ellenséges találkozásokat, az ördögi veszélyeket és a könyörtelen kihívást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: