Betöltés...

DYNASTY WARRIORS 7: Xtreme Legends (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.460 Ft



A JÁTÉKRÓLEgy izgalmas akciójáték Kína Három Királysága korszakában.

Utánozza át a csatatéreket, mint tisztként, akik a kaotikus korszakban éltek, hatalmas seregeket törölve és az egész történelem során befolyásolva.

Ebben a címben, ahol az ezer és az ezer izgalmát filmes stílusban ábrázolják, a történet és a játékmenet zökkenőmentesen tompul, lehetővé téve, hogy tanúja lehessen a korszak nagy történetének, mintha valójában ott lennél.



Wei, Wu, Shu és Jin - Nézze meg a történelem nagy drámáját, ahogyan az egyes királyságok szempontjából kibontakozik a Story módban.

Harcolj döntő csatákban kedvenc tisztjeivel, és élvezze szinte végtelen mennyiségű visszajátszási értéket a Conquest móddal.

Élvezze a korábbi DYNASTY WARRIORS címek forgatókönyveinek megújult verzióit és a Hősök új történeteit a Legend Mode segítségével.

Tesztelje technikáját 4 egyedi kurzussal a kihívás módban.

Ebben a címben különféle módok érhetők el, amelyek lehetővé teszik az intenzív, izgalmas fellépést.



Számos letölthető tartalmat is beillesztettek.

A játék korábbi verzióiból származó forgatókönyvek teljes gyűjteményén kívül számos különféle fegyver, felszerelés és BGM is megtalálható benne!

Élvezze az összes tartalmat a kezdetektől.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DYNASTY WARRIORS 7: Xtreme Legends (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: