Betöltés...

The Iron Oath (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.004 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Irányíts, bírj ki és boldogulj a The Iron Oath-ben, egy körökre osztott taktikai RPG-ben, ahol zsoldos társaságod sorsa a te döntéseiden múlik. Caelum zord birodalmában bérelt katonák csoportjának vezetőjeként újoncokat kell felvenned, bölcsen kell irányítanod a műveleteidet, és veszélyes küldetésekbe kell indulnod, hogy túlélhesd, boldogulj, és céged hírnevét építsd.



Az évek előrehaladtával Caelum világa dinamikusan fejlődik, új történetvonalakat nyit meg előtted, és minden új játékot kiszámíthatatlanná és egyedivé tesz. Milyen vagyonok várnak a cégére?







Nagy tétű taktikai harc

A megfelelő tervezés és kivitelezés elengedhetetlen a sikerhez. A halálos ellenségek, a csapdák és az elpusztítható tárgyak azt jelentik, hogy egy félrelépés a párt végét jelentheti.



Az idő hideg menete

Évek telnek el, ahogy navigálsz a világban. A kereskedők elöregednek, nyugdíjba vonulnak és meghalnak az évtizedek során, és cégének – és stratégiájának – alkalmazkodnia kell a változó árapályokhoz.



Egy folyamatosan fejlődő túlvilág

A Caelum egy kiterjedt, mindig változó birodalom. A városok esnek és emelkednek, miközben a Nemes Házak versengenek a hatalomért, ami új lehetőségekhez és váratlan veszélyekhez vezet.



Irányítsd céged sorsát

Kezelje a céh névsorát, pénzügyeit és politikai kapcsolatait. Szerezzen gazdagságot és hírnevet azzal, hogy szerződéseket köt Caelum versengő frakcióival, és fektessen be szervezete fejlesztésébe.



Összekovácsolják a csapatot

A vaslánc csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme. Állíts össze harcosokból, szélhámosokból és varázslókból álló, jól összeállított legénységet. Növelje erejüket, testreszabja és egészítse ki képességeiket, és váljon olyan erővé, amellyel számolni kell.



Vezess bölcsen, halj meg ostobán

Nehéz döntésekkel kell szembenéznie, és a követett út nem mindig lesz népszerű. Döntéseid következményekkel járnak, amelyek megváltoztatják a szolgáid, a céged és egész Caelum sorsát.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Iron Oath (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: