Betöltés...

Race with Ryan (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.343 Ft



A JÁTÉKRÓL

"Készen áll, állj, versenyezz Ryan-szel!



Vedd át a kormányt, mint Ryan és az összes kedvenc Ryan World-barátod!



Ryan's World életre kelt, és minden olyan színes, szórakoztató és gyors, mint azt elképzelted. Tehát válassz egy versenyzőt, irány a hat varázslatos helyszín egyikét, és lépjen a gázra, hogy megmutassa barátainak és családtagjainak, ki is a leggyorsabb versenyző.



Ez nem rendes bajnokság! Ryan híres Rejtélytojásai szétszóródnak az egyes számok között, és tele vannak olyan meglepetésekkel, amelyek segítenek a csomag teljesítésében - például Burger Shields, Sticky Slime, Trick Surprise Eggs és még sok más. Hatalmas számú Ryan World karakter érkezik versenyre, köztük Ryan rendőr a járőrkocsijában, a Red Titan, a Gus the Gummy Gator, a Pirate Combo Panda, és még sok más, amit kinyit, amint a csúcsra versenyez. A Fantasy Park miniatűr játékvilágától kezdve a Kincses-sziget kalózkirályságán át és azon túl minden világ tele van titkos utakkal, csúszós csúszdákkal és a gyerekek fantáziájával!



Az egyszerű kezelőszervekkel, az opcionális automatikus gyorsítással és a fiatalabb játékosok első videojátékán keresztüli útmutatással minden korosztály vezetői imádni fogják a versenyt Ryan-szel. Versenyezz a csúcsra Karrier módban, vagy haladj el barátaid mellett 2 - 4 játékos osztott képernyős versenyein, a móka folyamatosan jön. Első lesz a célvonalon túl?



· Versenyezz a győzelemért a YouTube szenzációjának színes világában, Ryan

· Hívd ki magad Karrier módban, vagy versenyezz a barátaiddal osztott képernyős játékban

· Egyszerű versenyszabályozás, automatikus gyorsítás, automatikus kormányzás és oktatóanyag azt jelenti, hogy mindenki játszhat

· Nyisd meg Ryan világát játékfigurák és járművek, köztük Moe, Gus, Alpha Lexa, Peck és maga Ryan!

· Sebesség 6 varázslatos helyszín körül, beleértve a Játékboltot, a Vadnyugatot és a Kísérteties Földet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Race with Ryan (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: