Betöltés...

Gaia Trek (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.509 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Gaia Trek-ben Gaia, egy bolygó szétzúzott akarataként játszol, és az űrhajóddal új világok felfedezésére, különböző nyersanyagok gyűjtésére és finomítására, egy sérült űrhajón való otthon építésére, szörnyek széles skálájának megidézésére, és végül más szétzúzott akaratok bekebelezésére összpontosítasz annak érdekében, hogy helyrehozd magad.



Változatos fajok és lények

A játékban hét különböző faj és több mint 50 egyedi lény gyűjthető össze. Egy fejlett bolygó akarataként két tetszőleges egyed kombinálásával létrehozhatod a saját, személyre szabott teremtményeidet. A több mint 400 lehetséges kombinációval végtelen lehetőségek tárháza vár rád!



Különböző egyedi civilizációk

Minden faj saját, egyedi civilizációt fejlesztett ki biológiai tulajdonságaik alapján. A Photosynthesis faj palántákból nő ki, a Chimera tagjai párzással szaporodnak, a Caveworm faj istenként tiszteli a rajkirálynőt, vagyis a Swarm Queen-t, az Auto-Machine tagjai az energiatermelésre hagyatkoznak, az Elemen faj a mindenség elemeiből származik, az Emotion tagjai együtt élnek a saját hangulatingadozásaikkal, míg a Protoss faj az áhítatos hitnek köszönhetően manifesztálódik. Több int 50 egyedi, más-más funkciót ellátó épület áll rendelkezésedre, amelyek az egyes civilizációk igényeit szolgálják ki.



Egy logikus sci-fi világ

A Gaia Trek galaxisban nem csak olyan alapvető dolgokat fogsz megtapasztalni, mint a növénytermesztés, a fakitermelés, a bányászat, a nyersanyag-feldolgozás és az építkezés. Érzelmek fizikai manifesztálódásaival, elemi entitásokkal és gépi lényekkel is találkozhatsz majd utad során. Indítsd útnak a szörnyeidet, hogy felfedezzék a változatos világot, amelyet a játék tár eléd, és gyűjtsd össze az univerzumban elrejtett nyersanyagkártyák százait, hogy növeld a győzelmi esélyeidet.



Rugalmas és izgalmas stratégiai játékmenet

A saját civilizációd működtetése elsőre rémisztő feladatnak tűnhet. Meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt az egységek előállítása, az épületek építése, a különböző területek felfedezése és a támadások elleni védekezés között. Abban a pillanatban, amikor földet érsz a bolygón, a versenyfutásod az idővel elkezdődik. Civilizációd sorsa a te kezedben van. Készen állsz a kihívásra?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Gaia Trek (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: