Betöltés...

VoiceBot (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.416 Ft



A JÁTÉKRÓL

Vezesse át hangjaival a játékok irányítását a VoiceBot segítségével! Parancsok küldése a játékoknak és az alkalmazásoknak ugyanolyan egyszerű, mint a parancs hangos kimondása. Hangjával futtathatja a billentyűparancsokat, kattintson és mozgassa az egeret, sőt bonyolult makrókat és szkripteket is hajtson végre.

Speciális hangvezérlés

Vegye át az irányítást kedvenc játékai felett a VoiceBot fejlett hangfelismerésével. A hangparancsok kötése a játékon belüli műveletekhez, és egyszerű vagy összetett műveletek végrehajtása egyetlen szóval.

Teljes VR kompatibilitás

Teljesen kompatibilis kedvenc VR fejhallgatóival, beleértve az Oculus Rift-et is. Vigye VR-ját a merülés következő szintjére!

Használatra kész játékprofilok

Tele van több száz előkészített játékprofillal, amelyek használatra készek. Régi játékok, új játékok, indie játékok és nagy költségvetésű játékok, a VoiceBot lefedte!

Szkriptelhető játékmakrók

Hozzon létre egyéni játékmakrókat a hangparancsokhoz való kötéshez. Egyszerű szerkesztőnk segítségével hozhat létre alapvető szekvenciákat, vagy kódolhatja saját összetett szkriptelt makrókat a beépített C # kód szerkesztő használatával. Az egyetlen korlát a fantáziád!

Szinkronizálás a számítógépek között

Jelentkezzen be a Binary Fortress fiókjába, és automatikusan szinkronizálja a játékprofilokat a számítógépei között.

Oszd meg a közösséggel

Hozzon létre és osszon meg saját egyéni játékprofilokat a VoiceBot közösséggel. Van kedvenc játékod, amelynek nincs profilja? Állítson egyet, és segítünk megosztani a hihetetlen VoiceBot közösséggel, hogy mindenki élvezhesse!

Globális makrók

A globális makrók mindig bekapcsolt parancsokat nyújtanak, még akkor is, ha profil van betöltve. Az olyan parancsok, mint „ablak bezárása”, „hangerő növelése”, „némítás”, „asztali zárolás” és még sok más. Használja a beépített globális makrókat, vagy hozzon létre sajátokat a teljes irányítás érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "VoiceBot (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: