Betöltés...

F1 Manager 2023 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.316 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Forma-1 intenzív világa az új szezonnal újra életre kel az F1 Manager 2023-ban. 23 futam, hat F1 Sprint esemény, új autók, új pályák, köztük a Las Vegas Strip Circuit, új versenyzők, új kihívások… Itt kezdődik az örökséged.



Vezérelj minden döntést

Az F1 Manager 2023 páratlan irányítást biztosít a kiválasztott F1-csapatod felett, gazdag és részletes menedzsmentfunkciókkal, kifinomult versenyzési látványvilággal, mélyebb hitelességgel és egy vadonatúj móddal, amely lehetővé teszi, hogy a saját feltételeid szerint írd át a szezont. Vezérelj minden döntést, és legyen a tiéd a legjobb csapat a rajtrácson a hivatalos 2023-as F1-szezonban és azon túl is.



Építsd fel az örökséged

Az F1 Manager 2023-ban teljes szabadságot kapsz, az F1-es csapatodat a saját feltételeid szerint irányíthatod. Kezdd a karrieredet Team Principal-ként a jelenlegi F1-es csapatok egyikénél, és kezeld annak minden aspektusát a gyáraktól kezdve a garázsokon át egészen a rajtrácsig. Menedzseld a személyzetet és a létesítményeket, építs és finomhangolj autókat, illetve tervezz meg és valósíts meg versenystratégiákat. Minden döntés, és ezáltal pedig a választott csapatod sorsa a te kezedben van.



A játék egy új módja

Építsd fel az örökségedet, és éld át újra a 2023-as FIA Formula One világbajnokság legfontosabb pillanatait a Race Replay-ben, egy vadonatúj módban, amely segítségével még közelebb kerülhetsz a valós F1-szezonhoz. A Starting Grid a 2023-as szezon minden versenyének valós versenykörülményét és a pilóták rajtpozícióit reprodukálja; válassz egy pályát, válaszd ki a kedvenc csapatodat, és nézd meg, hogy a döntéseid megváltoztatják-e a valós versenyek végkimenetelét. A Race Moments lehetővé teszi, hogy átvedd az irányítást egy adott csapat felett a 2023-as szezon egy versenyének sorsdöntő pillanatában. A 2023-as szezon minden egyes futamához hozzáadott Starting Grids és Race Moment révén a Race Replay teljesen új játékmódot kínál az F1 Manager 2023-ban. Írd újra a szezont a saját feltételeid szerint.



Dinamikus és drámai versenyek

Légy részese a versenyhétvége minden eseményének. Készítsd fel a versenyzőidet gyakorlás által, és csiszold a stratégiádat a verseny napjának kezdetéig. Minden döntés, minden utasítás – és minden hiba – a te felelősséged. Az F1 Manager 2023-ban a lenyűgöző, televíziós stílusú látványvilág áll a hangulatos versenyhétvégék középpontjában, és a versenyek most még dinamikusabbak, mint valaha. A versenyvonalak, az előzések, a pályán zajló csaták és az incidensek mind finomításra kerültek, hogy még látványosabbá és valósághűbbé tegyék a versenyt. Egy megpördülés vagy heves csata befolyásolhatja a pilótád önbizalmát, a boxutca személyzetének fáradtsága hibás boxkiállást okozhat, a túlmelegedett gumik hatással lehetnek a stratégiai lehetőségeidre. Az, hogy hogyan kezeled ezeket a helyzeteket, meghatározza a menedzsmentstílusodat, és megalapozhatja vagy elronthatja a szezonodat.



Finomított teljesítmény

Az F1 Manager 2023-ban a mélyreható menedzsmentrendszerek teljes ellenőrzést biztosítanak nemcsak a világklasszis versenyzőid, hanem a személyzet számos tagja felett is. Alkalmazz egy tapasztalt Sporting Director-t, megnyitva ezzel a lehetőséget, hogy irányítsd a boxutcai személyzeted képzési rendszerét és csiszold a képességeiket, ami elengedhetetlen a sikeres versenyhétvégékhez és a Fastest Pit Stop díj elnyeréséhez. Nézz szembe különféle kihívásokkal és dilemmákkal, amelyek veszélyt jelenthetnek a szezonodra nézve, csábíts új versenyzőket a csapatodba azonnali megegyezéssel, vagy egyezz bele, hogy jövőre csatlakozzanak hozzád, illetve fedezd fel a következő generációs tehetségeket a szimulált F2 és F3 bajnokságokon keresztül. Vegyél figyelembe számos tényezőt az autódhoz való alkatrészek kifejlesztése során, beleértve a teljesítményt, a megbízhatóságot és a költségeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 Manager 2023 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: