Betöltés...

Disjunction (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.343 Ft





A JÁTÉKRÓL



2048. Egy prominens közösségi vezető letartóztatását követően New York rendetlenségben áll. A gyanúk és állítások az egész városban elterjedtek, mivel a „Szilánk” néven ismert alattomos gyógyszer elterjedt az alvilágban. A város jövőjét illetően kétség merül fel, amikor három megrögzött polgár felfedezi az igazságot, és feltárja a város sorsának megváltoztatásával fenyegető összeesküvést.



A tech noir klasszikusok ihlette Disjunctionegy intenzíven légköri lopakodó akció-RPG, amely az összefonódott narratívák hármasát követi, és egy reaktív történetet mutat be, ahol cselekedeteinek valódi, tartós következményei vannak. Válassza ki a játékstílusát, és futurisztikus technikai, kibernetikai frissítések és fegyverek arzenáljával rombolja át a szinteket brutálisan gyors harcban, vagy néma megközelítést alkalmazhat lopakodó és nem halálos letörésekkel, hogy nyom nélkül távozzon. Senkinek sem kell meghalnia ... hacsak nem úgy dönt, hogy muszáj.



A Disjunction mind a három játszható karakter egyedi lopakodó mechanikájával és képességeivel biztosítja a játékosoknak a szabadságot és a rugalmasságot a számukra megfelelő játékstílus kiválasztásához. Birkózzon meg a találkozásokkal a halálos, magas oktánszámú harcban, vagy használja eszét az árnyékhoz való ragaszkodáshoz, figyelemelterelési technikák és nem halálos támadások felhasználásával céljának eléréséhez.

Jellemzők



Kihívást jelentő lopakodó játékmenet, amely lehetővé teszi, hogy a stílusodnak megfelelő módon játsszon, legyen szó akár szinteken történő besurranásról, akár frontális támadásról.

Három játszható karakter, mindegyik egyedi képességekkel, kibernetikai frissítésekkel és tehetséggel a játékstílus testreszabásához.

Reaktív történet, ahol a játékos döntéseinek valódi következményei vannak.

Stilizált pixel art környezetek és karakterek.

Dan Farley zeneszerző atmoszférikus zenei partitúrája.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Disjunction (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: