Betöltés...

World Of Leaders - Premium Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.379 Ft



A JÁTÉKRÓL

A "Premium Pack" 150 000 kreditet tartalmaz (játékon belüli pénznemben), valamint 12 hónapos Premium játékos előfizetéssel és korlátlan játékhozzáféréssel.

Ez a csomag 50% -os csökkenést kínál a játékon belüli áruház árához képest!





Legyen a mai világ egyik vezetője, és változtassa meg a világ rendjét!







A World of Leaders egy masszívan többszereplős szerepjáték. A játékosok politikusok, művészek és újságírók szerepét töltik be a mai világban. Céljuk a legnagyobb befolyás megszerzése és karrierjük fejlesztése. E törekvésük során válhatnak például az ország legnépszerűbb énekesévé vagy államfőjévé.



A játék a valós világgal azonos ütemben zajlik. A játékosok minden nap intézkedhetnek a játékban az utazás megtervezéséhez, a költségvetés kezeléséhez, a kapcsolattartáshoz és a hálózatuk fejlesztéséhez, nyilatkozatokhoz, cikkek írásához és események létrehozásához.

Ezek az események ingyenes alkotások, amelyekben a játékosok szöveget, zenét, fotókat és videókat kombinálhatnak - beleértve saját webkamerás felvételeiket is.



A szavazási rendszer lehetővé teszi ezen alkotások népszerűségének értékelését, politikai vezetők megválasztását és a játékosok által javasolt törvények jóváhagyását. Ezek a törvények hatással lesznek a gazdasági, társadalmi és politikai adatokra.

A játékosok a megfelelő szövetségek kialakításával és meggyőződésükkel megváltoztathatják elképzeléseiknek megfelelően a világ működését is.







A "Premium Pack" 150 000 kreditet tartalmaz (játékon belüli pénznemben), valamint 12 hónapos Premium játékos előfizetéssel és korlátlan játékhozzáféréssel. Figyelem: ez az exkluzív csomag játékosfiókonként csak egyszer használható.

Ez a csomag 50% -os csökkentést kínál a játékon belüli áruház árához képest!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World Of Leaders - Premium Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: