Betöltés...

Sid Meier's Civilization VI (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 9.518 Ft



A JÁTÉKRÓL A Sid Meier’s Civilization VI tartalma:

- Civilization VI alapjáték

- Vikings Scenario Pack kiegészítő

- Poland Civilization & Scenario Pack kiegészítő

- Australia Civilization & Scenario Pack kiegészítő

- Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack kiegészítő





A Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, amelyben megpróbálsz egy olyan birodalmat építeni, amely kiállja az idő próbáját. Fedezz fel egy új földet, kutass technológiát, győzd le ellenségeidet és szállj szembe a történelem leghíresebb vezetőivel, miközben megpróbálod felépíteni a világ valaha ismert legnagyobb civilizációját. Mostantól Nintendo Switch-en a Civilization VI-ben a győzelemre való törekvés bárhol és bármikor megtörténhet.



Építsd fel a legnagyobb birodalmadat Nintendo Switch-en

A győzelemhez vezető utat te határozod meg. Legyél a tudományosan legfejlettebb civilizáció, uralkodj a puszta katonai erőddel, vagy légy a kulturális művészetek első számú célpontja.



A világ leghatalmasabb vezetői

Játssz a világ és a történelem különböző országainak 24 különböző vezetőjének egyikeként. Építsd fel a jövedelmező kereskedelmi útvonalak birodalmát az egyiptomi Cleopatra-val, mutasd meg légióid katonai erejét a római Trajan-al, vagy fejleszd a kultúra erőközpontját a japán Hojo Tokimune-al. Mindegyik vezetőt úgy játszhatod, ahogyan csak akarod, egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával a győzelemre törekvésük során.



Terjedelmes birodalmak

Lásd, ahogy birodalmad csodái elterjednek a térképen. Települj le feltérképezetlen földeken, fejleszd a környezetedet, építs új körzeteket és lásd városaid - és civilizációd - virágzását.



Aktív kutatás

Oldj fel olyan boost-okat, amelyek felgyorsítják civilizációd fejlődését a történelem során. A gyorsabb fejlődés érdekében használd egységeidet aktív kutatásra, környezeted fejlesztésére és új kultúrák felfedezésére.



Dinamikus diplomácia

A más civilizációkkal való interakciók változnak a játék során, a primitív első interakcióktól, ahol a konfliktus az élet velejárója, a játék végi szövetségekig és tárgyalásokig.



Izgalmas és egyedi szcenáriók

A Civilization VI a Nintendo Switch-en négy játszható szcenáriót tartalmaz, amelyek mindegyike a történelem által ihletett, eltérő helyszínnel és játékstílussal rendelkezik. Légy részese Ausztrália gyarmatosításának az "Outback Tycoon-ban", védd meg Lengyelországot a megszállókkal szemben a "Jadwiga's Legacy-ben", válassz egy viking vezért, hogy meghódítsd Európát a "Vikings, Raiders, and Traders-ben", vagy hódítsd meg az ismert világot a "Conquests of Alexander-ban".





Vikings Scenario Pack

A leghatalmasabb viking nagyúrként irányítsd Európát a Civilization VI-hez eddig megjelent legrészletesebb kiegészítőben. A Viking szcenáriócsomag három új természeti csodát és hat új városállamot is tartalmaz.





Poland Civilization & Scenario Pack

Jadwiga uralja Lengyelországot a Civilization VI-ban! A vallásos és terjeszkedő Lengyelország megszerezheti az irányítást más civilizációk területe felett, ha megerősítik határaikat. Jadwiga az ereklyéket is értékesebbé, a szent helyeket pedig hatékonyabbá teszi. Egy új szcenárió is szerepel a kiegészítőben: állj Európa keresztútján és védd a termékeny lengyel hazát azoktól, akik elragadnák azt, hogy hatalmat szerezzenek maguknak. Ki tudsz állni bulwark-ként ezzel a fenyegetéssel szemben?





Australia Civilization & Scenario Pack

John Curtin vezeti Ausztráliát a Civilization VI-ban! Ausztrália növekszik és gyarapszik olyan területeken, ahol más civilizációknak nehézségei lennének, azáltal, hogy teljes lakhatást kap a part menti kezdetektől. Kerületeik jobb hozamokat kapnak, ha vonzó terepen épülnek. John Curtin bónusz termelést biztosít Ausztráliának, ha hadüzenet célpontja volt, vagy felszabadított egy várost. Ez a kiegészítő tartalmazza az új "Outback Tycoon" szcenáriót is: fel tudod-e halmozni a vagyonodat azzal, hogy aranyat találsz, hatalmas jószágcsordákat alapítasz, vagy azzal, hogy megőrzöd a föld természeti szépségét a jövő nemzedékei számára?





Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

Alexander vezeti Macedóniát és Cyrus vezeti Perzsiát a Civilization VI-ban! Macedónia képességei lehetővé teszik, hogy meghódítsd az egész világot, Perzsia pedig hihetetlen könnyedséggel gazdagodhat és művelődhet, vagy indíthat meglepetésszerű inváziót. Ezek a történelmi ellenfelek jól megférnek egymás mellett az új "Conquests of Alexander" szcenárióban. Meg tudod-e határozni a Közel-Kelet sorsát és a történelem menetét?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization VI (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: