Betöltés...

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - The Videogame

Ár: 43.626 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 című videojáték az eddigi legnagyobb kihívást jelentő Harry Potter játék, amely az elejétől a végéig tele van akcióval és harcokkal.



Történet

Roxfort-ból menekülőre fogod a dolgot, veszélyes utazásod során pedig számos új környezeten keresztül jutsz el a város utcáitól a távoli vadonokig, valamint új és ikonikus varázslói helyszínekig; mindegyikben más ellenségekkel kell megküzdened, más kihívásokat kell megoldanod, és más küldetéseket kell teljesítened.



Légy a lopakodás mestere

Használd a láthatatlanná tévő köpenyt, a Polyjuice főzetet és a Perui azonnali sötétség porát, hogy elkerülhesd a felfedezésed során szerzett ellefeleid, és elosonj mellettük. Használj mágiát, hogy fedezéket hozz létre és használj. Használd a környezetet pajzsok készítéséhez fákból, asztalokból és szobrokból, majd dobd őket az ellenségre, hogy a védekezést támadássá alakítsd.



Halálos ellenségek leselkednek minden sarkon

Küzdj meg Voldemort csatlósaival, köztük a Death Eater-ekkel, a Snatcher-ekkel és a Dementor-okkal. Győzz le egy sereg vad teremtményt, akik pusztán ösztönösen támadnak. Egyetlen más Harry Potter-játékban sem volt még ilyen szintű akció! Keress és cserélj árukat bájitalokra, amelyeket támadásra, menekülésre, az életerőd visszaállítására, vagy a szerencséd növelésére használhatsz. A pálca a végső fegyver, ne tarts vissza semmit! Engedd szabadjára félelmetes varázslatok arzenálját, hogy legyőzd a támadókat, megvédd magad a bajtól és elkerüld a fogságba esést.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - The Videogame" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: