Betöltés...

Punch Club 2: Fast Forward (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.236 Ft



A JÁTÉKRÓL

Azért jöttetek ide, hogy játékleírásokat olvassatok és harcos menedzsment szimulációkkal játsszatok... és kifogytatok a leírásokból.



Üdvözöljük a jövő Punch Club-jában

Húsz hosszú évet töltöttél el a hatalmaskodó édesanyád garázsában. Apád rejtélyes módon eltűnt, mielőtt megszülettél volna. De hé, bőven volt időd edzeni és a világ csodáiról álmodozni. Szívás a helyedben lenni. Az emberek nyálkát esznek, a korrupció elterjedt, és mindenki harcolni akar veled... De talán ha megtalálod az apádat, és te leszel az a " Dark Fist ", akiről az emberek suttognak, valahogyan te lehetsz az emberiség megmentője, és az, aki felfedezi a Good Corporation szupertitkos titkait... Vagy mégsem. Ez egy olyan kaland, amit te magad választasz. Maradj a garázsban, ha akarsz.



Válaszd ki a saját kalandodat

Amikor a dolgok még nem voltak annyira cyberpunkok, egy névtelen menő srác felemelkedett az utcáról, kiütötte a nagyokat és a rosszakat, megtalálta az apját, és minden jó volt. Üdvözöllek a jövőben. Korrupt, kagylót használunk vécépapír helyett, és most minden cyberpunk. Az utcák ismerősek, de most sok a neon. Merülj el egy vidámsággal, 80-as évekbeli nosztalgiával és pofozkodással teli kalandban. Még több ütéssel, mint korábban!



Légy bajnok harcos

Üss, rúgj, vagy akár csalj is, ha az a te stílusod. A legjobb harcosnak lenni nem könnyű. Időbe, edzésbe, odaadásba és dollárba kerül! Építsd fel a statisztikáidat és technikáidat, tervezd meg a meccseidet, és hozd létre a saját hihetetlenül félelmetes harci iskoládat! Jobbnak hangzik, mint veszíteni, miközben mindenki rajtad röhögni, nem igaz? Bár semmi sem veri a jó öreg vér, verejték és könnyek, a neurotréning és az illegális szoftverek csábítóan hangzanak. És csak egy kis kockázat, hogy lelepleződsz csalóként, mielőtt az utolsó agysejted is összepakol és elmegy.



Menedzselj... mindent

Az élet a patkányversenyben pörgős, időigényes, és hatékony menedzsmentet igényel a túléléshez. Akárcsak a Punch Club 2! Ez szó szerint egy szimulációs játék! Gazdálkodj az időddel és a pénzzel, miközben a bunyós ligák ranglétráján emelkedsz felfelé. Közben munkát kell találnod, akár a rendőrségnél, akár beállsz gengszternek, akár maffiának, vagy bárkinek, akivel összefutsz. A küldetések teljesítésével új harci iskolákhoz és mozdulatokhoz, dollárokhoz, jó ember pontokhoz és még az Lion Queenhez is hozzáférhetsz VHS-en! Hagyd abba az oldal olvasását, és kezdj el darálni!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Punch Club 2: Fast Forward (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)