Betöltés...

Stellaris (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.885 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Készülj fel a fajok sokaságának felfedezésére, felfedezésére és kölcsönhatásra, amikor a csillagok között utazol. Kovácsoljon egy galaktikus birodalmat tudományos hajók kiküldésével felmérésre és feltárásra, míg az építőhajók állomásokat építenek az újonnan felfedezett bolygók körül. Fedezze fel az eltemetett kincseket és a galaktikus csodákat, miközben irányt teremtenek társadalma számára, korlátokat és evolúciókat hozva létre felfedezői számára. Szövetségek jönnek létre és háborúkat hirdetnek.



Mint minden nagy stratégiai játékunk, a kaland is idővel fejlődik. Mivel az ingyenes frissítések minden aktív Paradox játék részét képezik, új technológiákkal és képességekkel tovább bővítheti és bővítheti birodalmát. Mit talál a csillagokon túl? Erre csak te tudsz válaszolni.





Mély és változatos kutatás

Minden játék egy civilizációval kezdődik, amely éppen felfedezte a csillagok közötti utazás eszközeit, és készen áll a galaxis felfedezésére. Kérje tudományos hajóit, hogy vizsgálja meg és fedezze fel az anomáliákat, számtalan küldetésbe vezetve, furcsa világokat vezetve be még furcsább történetekkel és felfedezésekkel, amelyek teljesen megváltoztathatják eredményét.









Lenyűgöző ŰRVILÁGOK

Jellemzően bonyolult egyedi bolygókkal és égitestekkel a szemüveg örvényébe léphet be egy rendkívül részletes univerzumban.









A FÁK VÉGTELEN VÁLTOZÁSA ÉS A FEJLETT DIPLOMACIA

A testreszabás és az eljárásgenerálás révén végtelenül változatos fajokkal találkozhat. Válasszon pozitív vagy negatív tulajdonságokat, konkrét ideológiákat, korlátozásokat, evolúciókat vagy bármit, amit csak el tud képzelni. Kapcsolatba léphet másokkal a fejlett diplomáciai rendszeren keresztül. A diplomácia kulcsfontosságú egy megfelelő nagy stratégiai kalandban. Tárgyalás és ügyesség révén igazítsa stratégiáját a helyzetéhez.









Csillagközi hadviselés

Örök háborús ciklus, diplomácia, gyanúk és szövetségek várnak rád. Védekezz vagy támadj teljesen testreszabható harci flottákkal, ahol az alkalmazkodás a győzelem kulcsa. Válasszon egy sor bonyolult technológia közül, amikor hajóit a komplex hajótervezővel tervezi és testre szabja. Számos lehetőség közül választhat, hogy megfeleljen a váratlan ismeretlen küldetéseknek.









KORMÁNYOS ELJÁRÁSI GALAKSZIÁK

Növelje és bővítse birodalmát ezernyi véletlenszerűen generált bolygótípussal, galaxisokkal, küldetésekkel és szörnyekkel, amelyek az űrben leselkednek.









JÁTSZANA AJÁNDÉKOT

Testreszabhatja birodalmát! Az általad választott karakterek, legyen az gyilkos gomba társaság vagy mérnöki hüllő faj, testre szabhatók olyan jellemzőkkel, mint az etika, a technológia típusa, az előnyben részesített űrutazás formája, az élőhely típusa, a filozófiák és egyebek. A játék iránya az Ön döntésein alapul.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stellaris (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: