Betöltés...

The Captives: Plot of the Demiurge (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.416 Ft



A JÁTÉKRÓL

Karakterek

A Captives: Plot of the Demiurge egy akció-kalandjáték, különféle gondosan kidolgozott szintekkel. Először létrehozza a karakterét az egyes szintekhez. Testreszabhatja a karakter nevét, statisztikáját, fegyverét és megjelenését, így minden egyes karakter egyedi karaktert kölcsönöz.





Minden szint után személyre szabott karaktered bekerül a történet NPC-jeibe, akikkel ezután beszélhetsz, és kölcsönhatásba léphetsz velük. Ahogy növekszik a történet, úgy növekszik a korábbi játékosok szereplői is.





Beállítás

A Rabok: A Demiurge cselekménye két ellentétes ideológia küzdelme során játszódik. Miután Pico herceg és Volturno városállama elhagyta a mágiaellenes Tetrarchiát, hogy feltárja a varázstudományok csábító lehetőségeit, a többi állam összefog, hogy visszafoglalja Volturnót és megállítson bármilyen rendszert, amelyet Pico újonnan megszerzett arcán tudásával megkezdhetett. ..

Sztori

Ön elítélt fogolyként játszik, akiket bevetnek a Tetrarch hadseregébe, hogy küldetéseket hajtsanak végre Pico herceg erői ellen, és gyűjtsenek hírszerzést a főtervével kapcsolatban. Míg minden fogolynak megvan a maga egyéni személyisége és háttértörténete, mindannyian egy célban részesülnek: kitűzött céljaik teljesítése és szabadságuk megszerzése.

Testreszabás

Amikor megalkotod a karaktered, különféle fegyverek közül válogathatsz, és négy statisztika között oszthatod el képességeidet. Mivel az elérhető készségpontjaid korlátozottak, alaposan át kell gondolnod, hogyan fekteted be őket.



A foglyok négy statisztikája:



Egészség Az

egészség segít karakterének túlélni a károkat - elég egyenesen előre! A sok egészséggel rendelkező karakter nagyobb teret enged a hibáknak, míg a kevés egészségű karakternek óvatosabbnak kell lennie a károk elkerülése érdekében.



Az állóképesség Az

állóképességet a játék minden műveletéhez használják: támadáshoz, védekezéshez és kitéréshez. A sok állóképességű karakter sok támadást képes összekapcsolni, míg a kis állóképességű karakternek taktikusabbnak és türelmesebbnek kell lennie.



Fókusz A

fókusz megakadályozza, hogy a karaktered megtántorodjon ellenséges támadásoktól. A nagy hangsúlyt fektető karakter képes lesz levonni a sérüléseket, miközben elleng az ellenségektől, míg a kevés hangsúlyt fektető karakternek egyenként meg kell próbálnia küzdeni az ellenséggel.



Mozgás A

mozgás határozza meg a karaktered mozgásának sebességét. A sok mozgású karakter képes lesz táncolni ellenségei körül, míg a kevés mozgású karakternek gondosan kell időzítenie agresszióját.





Playstyle

A Rabok összes száma nagyon alacsony, így a különbség az egyetlen stat pont eltöltésével az egészség terén megváltoztathatja a karaktered játékának érzését.





Nem lehet olyan karaktert létrehozni, amely mindenben jó. Mivel több karakterként fog játszani, kísérletezhet különböző fegyverekkel és statisztikákkal, és felfedezheti, mit kínál a harc egyetlen játék közben, ahelyett, hogy egy játékstílusba zárna az egész játékot.

Harc

A Rabok harca valós idejű taktikai akció a Zelda vagy a Souls játékok stílusában. Az előrejelzés és az időzítés következetes kulcsa a sikernek, bár minden létrehozott karakter különböző megközelítéseket igényel, attól függően, hogy hogyan fektette be a készségpontjait.







Játékmódosítók

Játssza le a játékot speciális Challenge Runs-szal, egyedi módosítók kombinációival a játékhoz.



Ide tartozik a Roguelike Challenge, amely véletlenszerűen kiválasztja az építkezésedet, valahányszor végigjátszod a börtönöket, és a Soul Challenge, amely korlátozza a játék ellenőrzőpontjainak számát, és megváltoztatja a gyógyítás működését.



A különféle módosítókkal a játékot is módosíthatja, hogy létrehozhassa saját kihívásait, vagy kissé megkönnyíthesse a dolgokat, ha elakad.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Captives: Plot of the Demiurge (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: