Betöltés...

Diablo III: Battle Chest

Ár: 15.689 Ft



A JÁTÉKRÓL A Diablo III: Battle Chest tartalma:

- Diablo III alapjáték

- Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő





A Diablo III a Blizzard által fejlesztett és kiadott teljesen 3D „hack-and-slash” szerepjáték (RPG), ami egyúttal a Diablo széria harmadik része is. A játék 2012. május 15-én jelent meg.



A Diablo III, a már jól megismert sötét hangulatot és az izgalmas játékmenetet követi. Több különböző karakterosztályt biztosít a játék és számos olyan egyedi elemet, amik azóta a franchise szinonimáivá váltak, például gemek, rúnák, set itemek stb.



A játék története több fejezeten átívelően viszi keresztül a játékost egy olyan világban, ami a pályagenerátor segítségével minden alkalommal megújul, és új élményekkel kecsegtet. A világban történő gyorsutazáshoz pedig úgynevezett waypoint-ok segítségével van lehetőség. A korábbi részekkel ellentétbe a Diablo III-ban már sok mellékküldetés is helyet kapott, amik nem kötődnek a fő kampányhoz, mivel csak bizonyos fejezetekben és zónákban érhetőek el, ráadásul véletlenszerűen.



A fejlődés egy jó RPG játékhoz híven tapasztalati pontok alapján történik, amit küldetések vagy a leölt ellenségek után kapunk. A szintlépések során kapott pontokat a rendszer automatikusan elosztja a játékban található 4 alap tulajdonságra. Ezek a Strenght, Dexterity, Intelligence és a Vitality.



A felszerelésünk továbbra is kulcsfontosságú a játékban, hiszen az, hogy meddig maradunk életben és mit tudunk megölni, javarészt a felszerelésünkön múlik. A felszereléseknek is több típusa van. Ezek a Common, Magic, Rare, Legendary, Set.



A játéknak több nehézségi szintje is van, ami meghatározza a kihívás mértékét. Minél nagyobb nehézségi szinten játszunk, annál több tapasztalati pontot kapunk a leölt szörnyek és a teljesített küldetések után. Hardcore karakter indítására is lehetőség van, aminek halálakor elveszítjük a karaktert és annak minden felszerelését is.







Diablo III: Reaper of Souls

A Diablo III: Reaper of Souls a Blizzard által fejlesztett és kiadott Diablo III akció-szerepjáték kiegészítője. 2014. március 25-én jelent meg.



A történet szerint, miután Diablo vereséget szenvedett és lelke a Black Soulstone csapdájába került, az Angiris Council megengedte, hogy a Black Soulstone-t High Heaven-ben őrizzék. Azonban Tyrael-nek nem tettszett ez a megoldás és embereket kezdett maga köré gyűjteni Sanctuary-ból és megalapította a Horadrim rendet. A rend ellopta a Black Soulstone-t és Corvus romvárosa alá akarták elrejteni. Azonban valaki figyelemmel kísérte Tyrael minden lépését. Ő nem más volt, mint Malthael, az egykori Angel of Wisdom. Elhagyta sajátjait, hogy tanulmányozhassa a lelkek természetét, így lett belőle az Angel of Death, vagyis a Halál Angyala. Miután a Prime Evil megsemmisült, Malthael úgy határozott, hogy kiírtja a démoni vérvonal minden létformáját - amibe az emberiség is beletartozott -, hogy véget vessen az örök konfliktusnak. Ezért követte Tyraelt, a Black Soulstone rejtekhelyére, ahol megtámadta őt és ellopta a lélekkövet. Innen indul az ötödik fejezet.



A játékba bekerült egy új játékmód, az Adventure Mode, ami akkor válik elérhetővé, ha a játékos befejezte az ötödik fejezetet. Ebben a játékmódban szabadon bejárható minden fejezet minden zónája, azonban a hagyományos küldetések helyét átveszik a pénzjutalmas küldetések, amik véletlenszerű feladatokat tartalmaznak.



Ebben a játékmódban érhető el két további kihívás is. A Rift-ek és a Set Dungeon-ök. A Rift-en keresztül átléphetünk olyan zónákba, amik teljesen véletlenszerűen felépítettek és a szörnyek típusa és száma is teljesen véletlenszerű. Összesen 4 féle Rift-be tudunk belépni. Ezek a Nephalem Rift, Greater Rift, Empowered Rift (a Greater Rift egy nagyobb változata) és a Challange Rift. A Set Dungeon-ök csak akkor elérhetőek, ha a játékos rendelkezik egy bizonyos karakterosztály specifikus és set-specifikus felszerelés nyújtott maximális set bónusszal.



Új karakterosztályok is érkeztek a kiegészítővel, ezek a Crusader és a Necromancer. Továbbá számos új tárgy is helyet kapott a kiegészítőben és számos új Artisan NPC is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Diablo III: Battle Chest" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: