Betöltés...

PlayStation VR Worlds (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 9.608 Ft



A JÁTÉKRÓL

Lépj be a PlayStation VR Worlds világába, és utazz végig öt egyedi és exkluzív PlayStationVR-élményen. Állj orrba egy nagy fehér cápával, kússz át a pusztuló űrhajóroncsokon, kanyarogj a szembejövő forgalom között, élj túl egy futurisztikus sportot, vagy vegyél részt egy komor londoni gengszterthrillerben.



The London Heist

Bújj egy kelet-angliai gengszter bőrébe London zord alvilágában. Készülj fel egy drámai rabláshoz, élj túl egy izgalmas, nagy sebességű menekülést, majd állj ellen egy brutális kihallgatásnak, amely egy lehetetlen döntéssel végződik...



Ocean Descent

Merülj el egy óceáni kalandban, merülj a mélybe egy felfüggesztett cápaketrecben, és csodáld meg a hihetetlen tengeri élővilágot, miközben leereszkedsz. Utazásod során csodálatos látványosságoknak lehetsz szemtanúja, felfedezhetsz egy elveszett titkot, és rendkívüli veszélyekkel nézhetsz szembe.



Scavengers Odyssey

Szállj be dinamikus, terepjáró idegen űrhajódba, és fedezd fel az alattomos ködöt, miközben egy nagyon áhított ősi leletre vadászol. Ugorj kanyonokat, kússz át hatalmas űrbéli roncsokon, és tüzelj ágyúiddal, miközben ellenséges lényekkel küzdesz a titokzatos kincs felé vezető utadon.



VR Luge

Érezd az illegális utcai száguldás mámorát, csak centikre az aszfaltról. Kanyarogj ki-be a szembejövő forgalomban; kerüld ki a veszélyes földcsuszamlásokat és kaparózz át nagy teherautók alatt, miközben a célvonal felé száguldasz.



Danger Ball

Lépj be a jövő versenysportjába, ahol a győzelem a minden. Sajátítsd el képességeidet, pusztítsd el riválisaidat és élj túl, hogy megnyerd a versenyt. Győzz... vagy semmisülj meg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "PlayStation VR Worlds (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: