Betöltés...

Order of Battle: Rising Sun (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.847 Ft



A JÁTÉKRÓL

Megjegyzés: Ha Ön megvásárolta a Battle of Pacific rendjét, akkor Ön már birtokolja ezt a DLC-t!



Japán birodalom végső célja az, hogy a Csendes-óceán nyugati részén uralkodó hatalommá váljon. 1941 decemberében gondosan megtervezett stratégiát indítanak el számos nagy offenzíva révén, beleértve a hordozó csapását az amerikai Pearl Harbor-i tengeri bázison. E meglepetésszerű támadások megrázkódtatásának célja a szövetséges erők megnyomorítása, a japán hadseregnek és a haditengerészetnek elegendő időt biztosítva az ellenfelek teljes hegemóniájának megteremtéséhez.



A Rising Sun a játékost vezeti a császári haditengerészet irányítására - amely egy hatalmas csatahajó- és repülőgép-hordozó flotta, valamint a császári hadsereg köré épül - keményen állva a kínaiakkal töltött évek óta tartó háborúban. A korlátozott erőforrások kezelése az olyan egyedülálló egységek kiegyensúlyozott erejének felépítéséhez, mint a halálos A6M Zero vadászrepülőgép és a hatalmas Yamato csatahajó-osztály, a japán offenzíva sikeres kimenetelének kulcsa lesz. A kampány kezdetétől kezdve, a Pearl Harbour elleni légitámadással kezdve, a kezdeményezés Japán kezében van, ám a szövetségesek ellenállásának merevedésekor csak a parancsnokok képesek döntő győzelmeket elérni, akik képesek lendületet tartani és megvalósítani Japán birodalmi álmait.



A legfontosabb történelmi csatákat, a "mi lenne, ha" inváziót Ausztráliában, valamint számos egyedi japán fegyvertervet és prototípust foglalja magában, a Rising Sun egyedülálló élményt kínál a második világháború csendes-óceáni színházában.



Szcenáriók



Pearl Harbour

Road Manilába

Bataan

Java Java

Java

Coral Sea

Midway

Guadalcanal

Új-Kaledónia

Brisbane

Új-Zéland

Melbourne

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Order of Battle: Rising Sun (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: