Betöltés...

Stray Souls (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.402 Ft



A JÁTÉKRÓL

Lépj be a rémálmok világába ebben a külső nézetes akció-horrorban, amelyet a műfaj klasszikusai ihlettek. Harcolj félelmetes lényekkel, oldj meg észbontó rejtvényeket, és járj meg egy szörnyű családi titok végére, hogy felfedd a létezésed mögött rejlő hátborzongató igazságot.



Deríts fényt borzalmas titkokra

Deríts fényt az Aspen Falls kísértetjárta kisvárosában rejlő titkokra, miközben hátborzongató ellenfelekkel és epikus bossokkal harcolsz, agyafúrt rejtvényeket oldasz meg, és egy mély történetet élsz át, amelyben senki sem az, akinek látszik. Bújj Daniel, egy átlagos tinédzser bőrébe, akinek az élete örökre megváltozik, miután megörökölte a családtól elidegenedett nagymamája házát, és találkozik egy titokzatos nővel, akinek alapos ismeretei vannak a családjáról, a házról és annak múltjához fűződő megdöbbentő kapcsolatáról.



Következő generációs horror

Tapasztald meg a puszta rettegést, mint még soha azelőtt az Unreal 5 Engine és a Metahuman technológia nyers kombinált erejével. A fejlett arcanimációk az emberi érzelmek széles skáláját képesek megjeleníteni, a fotórealizmus teljesen új szintjét megteremtve ezzel! A dinamikus világítás és időjárás hátborzongató részletességgel kelti életre Aspen Falls kisvárosát, egészen a nagymama házának hámló tapétájától a ködbe burkolózó erdő sűrűségéig!



Mély, magával ragadó történet

Légy üdvözölve Aspen Falls kisvárosában, amelyet egy mindent elnyelő gonosz átok sújt. Miután Daniel megörökölte a nagyanyja házát, azt gondolja, megnyerte a lottóötöst, ám hamar rájön, hogy ez egyáltalán nem igaz. Egy sötét rituálé kellős közepén találja magát, amely a puszta létét fenyegeti, ezáltal el kell indulnia egy rettentő utazásra, hogy feltárja múltjának titkait. Merülj el Daniel történetében, és hozz meg fontos döntéseket a történet kulcsfontosságú pillanataiban az az elágazó párbeszédopciók segítségével, alakítva Daniel személyiségét.



Harcolj, vagy menekülj

A döntés a tiéd. Ragadj fegyvert és vedd fel a harcot, vagy menekülj egy biztonságos helyre, hogy tartalékold az életerődet és a lőszeredet a játék egyik szívós boss harcához. Küzdj meg a gonosz lények hordáival, vagy fuss az életedért. A masszív készletek nélküli, leegyszerűsített harc a harci taktikák és az erőforrás-gazdálkodás stratégiaalkotására helyezi a hangsúlyt.



Újrajátszhatóság

Fedezd fel Aspen Falls kisvárosát és a környező területeket, hogy leleplezd a Daniel születésekor útjára indított gonosz összeesküvést. Mindezt úgy, hogy a randomizált rendszereknek köszönhetően az ellenfél összecsapások, a tárgyelhelyezések, a változó időjárás és a furcsa jelenségek minden végigjátszás során más helyen, és más formában fordulnak elő.



Észbontó rejtvények

Teszteld le következtetési és problémamegoldó képességeidet klasszikus stílusú, de modern módon működő rejtvényeken. Oldd meg a több tucat rád váró agyafúrt rejtvényt, amelyek során nem mindennapi, rendhagyó megoldásokkal is találkozhatsz majd.



Lenyűgöző játékzene

A Silent Hill-ekről is ismert legendás vendégzeneszerző, Akira Yamaoka és a veterán indie zeneszerző, Pete Wicher által komponált játékzene időnként kísérteties és éteri, máskor pedig félelmetes és idegőrlő. Élvezd a magával ragadó dallamokat az Aspen Falls kisvárosán átvezető utazásod során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stray Souls (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: