Betöltés...

Skull and Bones (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.109 Ft



A JÁTÉKRÓL

Lépj be a Skull and Bones gyönyörű, de ugyanakkor nagyon veszélyes világába, és kerekedj felül az eléd gördülő akadályokon, hogy egy számkivetettből hírhedt kalózzá válj.



Válj számkivetettből hírhedt kalózkapitánnyá

A 17. század végén egy legendás rablásról szóló történet a világ minden tájáról a területre vonzott fiatal számkivetetteket. A mérhetetlen vagyon megszerzésének reményében közönséges férfiak és nők hagyták maguk mögött otthonaikat. Ezek az emberek, szimplán a túlélési ösztöneikkel felfegyverkezve, mindent kockára tesznek a mérhetetlen gazdagság megszerzésének érdekében.



Növeld a hírnevedet

Ahogyan a kereskedőktől, a helyi frakcióktól és a világ fejeseitől felvett különböző megbízatásokat teljesítesz, egyre több erőforráshoz és lehetőséghez jutsz majd hozzá a hírhedt kalózzá válásod felé vezető út során.



Brutális tengeri összecsapások

Vegyél részt izgalmas tengeri csatákban, miközben mindent kockára teszel a legnagyobb zsákmány megszerzésének érdekében. Használd az erőteljes fegyverek és páncélok sokaságát, hogy felülmúld az ellenséges hajókat, településeket támadj meg, és rémületet kelts az ellenséges erődökben.



A te hajód, a te játékstílusod

Készíts és irányíts különféle hajókat, amelyek mindegyike saját egyedi előnyökkel és kinézettel rendelkezik. Aztán igazítsd a hajókat a saját céljaidhoz, és válj egy pusztító erővé a tengeren. Kelts félelmet az ellenségeidben a hajó és a kapitány személyre szabási lehetőségeinek széles skálájával.



Járj be egy gyönyörű, de ugyanakkor veszélyes világot

A Skull and Bones világa egy felfedezésre váró kincsesbánya, amelyben az Indiai-óceán legtávolabbi pontjaira hajózhatsz el. Fedezd fel az Afrika partjaitól egészen a Kelet-Indiáig terjedő különböző régiókat, amelyek mindegyike sajátos ökoszisztémával rendelkezik. Használd ki a szelet a vitorlák állítgatásával, és növeld ezáltal a sebességedet, miközben megpróbálod túlélni az alattomos vizeket, a veszélyes hullámokat és a veszedelmes vadvilágot.



Hajózz a barátaiddal együtt, vagy ellen

Tapasztald meg a sötét és veszélyes tengereket az ágyúk és más fegyverekkel való fenyegetésekkel szembeni küzdelmek izgalmán keresztül. Merülj el a Skull and Bones veszedelmes paradicsomában, miközben egyedül vagy másokkal átéled a kalózkodás élményét. Döntsd el, hogy a kalózokkal szemben, akikkel találkozol – a barátaidat is beleértve - ellenségesen, vagy barátságosan lépsz fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Skull and Bones (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: