Betöltés...

Endless Space 2 Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.688 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Alapjáték

Digital Deluxe Upgrade DLC

Lost Symphony DLC

Untold Tales DLC

Vaulters DLC

Supremacy DLC

Harmonikus emlékek DLC

Égi világok DLC

Penumbra DLC



Az Endless Space 2 egy stratégiai űropera, amely a titokzatos Endless univerzumban játszódik a lenyűgöző „csak még egy kör” játékmenettel. Civilizációnk vezetőjeként rákényszeríted a jövőképedet és felépíted a legnagyobb csillagbirodalmat?

Történeted egy galaxisban bontakozik ki, amelyet először Isten-szerű lények, úgynevezett „Végtelenek” gyarmatosítottak, akik eonokkal ezelőtt emelkedtek és estek. Mindössze misztikus romok, hatalmas tárgyak és egy furcsa, szinte mágikus anyag, por néven ismert.

Az Endless Space 2 új magasságokba emeli a klasszikus „még egy kör” formulát. Felfedezheti a titokzatos csillagrendszereket, felfedezi az ősi fajok titkait, kolóniákat épít távoli bolygókon, kihasználja a kereskedelmi útvonalakat, fejlett, elképzelhetetlen erővel rendelkező technológiákat fejleszt; és természetesen új életformákkal találkoznak a megértés, az udvarlás vagy a meghódítás érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Endless Space 2 Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: