Betöltés...

Fifa 18 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 50.749 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tapasztald meg a Real player motion technológiát, egy teljesen új animációs rendszert, amely a játékosok személyiségét hozza a Fifa 18-ba, bevezetve a csapatcsatákat, a bajnokok csatornáját és a FUT ikonokat, köztük Maradona, Ronaldo Bazario és még sok más legendás játékost.



Játékmenet

Tapasztald meg a világ játékát úgy, ahogyan még soha. Írd meg a saját történetedet a dramatikus pillanatokkal, játssz úgy, mint a hőseid a teljesen új csapatstílusokkal, és érezd magad úgy, mintha tényleg ott lennél a magával ragadó atmoszférákkal. Állítsd össze saját Ultimate Team csapatodat több ezer játékosból a Fifa legnépszerűbb játékmódjában. Fedezz fel új napi célkitűzéseket, versenyezz a heti jutalmakért a Squad Battles-ben, és nézd a világ legjobbjait a Champions Channel-en!



Valódi játékosmozgás-technológia

Ez a teljesen új animációs rendszer a reakciókészség és a játékos személyiség új szintjét nyitja meg előtted. Mostantól Cristiano Ronaldo és más kiváló játékosok szerepében pontosan úgy mozoghatsz, mint a valós futballpályán.



FUT ikonok

Ronaldo Nazário. Maradona. Ronaldinho. A legjobbak legjobbjai érkeznek a Fifa 18-hoz a FUT ikonokkal. Fedezd fel az egyes ikonok három különböző változatát a történetekkel, amelyek a karrier mérföldkőnek számító pillanataihoz egyedi tárgyakat tartalmaznak.



Fifa 18 karrier mód

A Frostbite játéktechnológia interaktív átmeneti tárgyalásokkal, dinamikus filmes hírklipekkel a menüben, egyéni edzésbeállításokkal és új közvetítési átfedésekkel a karrier mód élményét mélyebbé és valósághűbbé téve meríti el a rajongókat a karrierjükben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 18 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: