Betöltés...

Call of Duty: Modern Warfare 3 Uncut (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.986 Ft





A JÁTÉKRÓL



Minden idők legkeresettebb első személyű akciósorozata visszatér az „Év játékának” díjazott Call of Duty®: Modern Warfare® 2 epikus folytatásával . A világ legsötétebb órájában hajlandó-e megtenni a szükségeseket? Készüljön fel egy mozifilm izgalomra, amelyet csak a Call of Duty tud nyújtani. A végleges többjátékos élmény nagyobb és jobb, mint valaha, új térképekkel, módokkal és funkciókkal megrakva. A kooperatív játék fejlődött a vadonatúj Spec-Ops küldetésekkel és ranglistákkal, valamint a Survival Mode-mal, amely egy akciódús harci haladás, semmihez sem hasonlítva.

Jellemzők



Pontcsíkok és sztrájkcsomagok

A gyilkos csíkok, a többszörös összeragasztásért elnyert előnyök és képességek átalakultak Pointstreakká, létrehozva egy olyan rendszert, amely a játékosokat megjutalmazza mind a gyilkos leszállásért, mind a célok teljesítéséért. Ezeket a jutalmakat három különböző kategóriába soroltuk, Strike Packages néven.

A rajongók kedvenceinek visszatérésével együtt a Call of Duty: Modern Warfare 3 számos új játékmódot mutat be. Gyűjtsön kutyacímkéket megölt játékosoktól, beleértve a csapatában szereplő játékosokat is, miközben megakadályozza, hogy az ellenfél csapat Kill Confirmed módban elvegye a tiédet. Team Defender módban ragadd meg a zászlót, és védd a zászlótartót, ameddig csak lehet, hogy növeld a csapatod pontszámát.

2 játékos Co-op Special Ops Survival Mode

A Special Ops együttműködési akció számos kiegészítéssel tér vissza, köztük 16 új célkitűzésen alapuló küldetés és a vadonatúj Survival Mode. Csatlakozzon online, helyi szinten, vagy játsszon egyedül, és nézzen szembe végtelen támadó hullámokkal minden multiplayer térképen. Vásárolja meg és szabja testre fegyvereit, légitámogatását, felszerelését és képességeit, hogy ellenálljon az egyre nehezebb erőknek, és helyet szerezzen a ranglistán. Keressen tapasztalatokat és rangsoroljon az újonnan bevezetett progressziós rendszerrel. Minél magasabb a rang, annál több fegyver, légitámogatás és felszerelés áll rendelkezésre a testre szabáshoz, így menet közben megváltoztathatja taktikáját. Az akciódús szabadságharc mellett a kooperatív Survival Mode hatékony edzőeszközként is szolgál a versenyképes többjátékos akcióhoz.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Modern Warfare 3 Uncut (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: