Betöltés...

Downward

Ár: 40.316 Ft



A JÁTÉKRÓLA LEGUTÓBB FÜGGŐ

Lefelé hagyva elindulhat az emberiség végső kalandjához, hogy magyarázatot keressen az apokalipszis számára, amely megváltoztatta a Földet, amint azt ismertük.



A parkour technikák és a titokzatos "rendellenességek" előnyeit felhasználva átmész a múlt civilizációk elképesztő és veszélyes romjain, mindezt megtalálva a legendás leletekben, amelyek célja a halálos csapások kezelése a világban.



Ebben nem leszel egyedül, de mit tehetsz? Ez a világ nem az emberek számára készült ...

JELLEMZŐK

Parkour:

Tapasztalja meg a kihívást jelentő első személyű parkour akciót, amikor átmész a múlt civilizációk romjain, és túléli a sok veszélyt, amelyekkel szembe kell néznie.



Felfedez:

Szabadon fedezze fel és élvezze a lélegzetelállító tájat, nyerjen titkos helyeket, hogy hasznos tárgyakat és rejtett kincseket gyűjtsön.



Küzdelem:

Az ókori gyámok az álom után felébrednek az utazás befejezéséhez, készen állsz szembenézni velük?



Szintlépés:

Gyűjtsön tapasztalatokat a karakter statisztikáinak és hatalmának frissítésére, használjon anomáliákat az Ön előnyeire!



Online:

Szabadon beléphet egy asztrális sík biztonságos világába, ahol gyakorolhatja a parkour-ot, és kipróbálhatja erőit számos kihívás és online ranglistán keresztül.



Alak:

Keresse fel a Kereskedői Lairot, hogy tanulmányozza az ellenségeit, felkészüljön a felfedezésre, a kiképzésre és arra is, hogy… feküdjön. Parancsoljuk az égnek, hogy befolyásolja a környezetet, mind a látványt, mind a parkourot érintve.

"JÖVŐ"

Amikor három kóbor bolygó titokzatosan elkezdi keringni a Föld légkörén, a halál, a katasztrófa és a korszak vége szól. Az e eséstől való emelkedés nem kérdés. Az egyetlen út ...



... lefelé

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Downward" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: