Betöltés...

Madden NFL 22 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.374 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Madden NFL 22 az a hely, ahol a játéknap zajlik. Minden, amit az NFL-ben szeretsz, az ALL-NEW Dynamic Gameday segítségével minden játékmódban megtalálod. A Next Gen Stats Star-Driven mesterséges intelligencia és a Gameday Atmosphere elemek által életre keltett Dynamic Gameday minden idők legintelligensebb játékélményét nyújtja, és mindezt valós adatokkal támasztja alá.



Játékmenet

Nyerd meg a Super Bowl-t, és építsd fel NFL-dinasztiádat játékosként, edzőként vagy tulajdonosként. Az átdolgozott Franchise módban új funkciók széles skálája teszi lehetővé, hogy szó szerint mindenért te legyél a felelős. (Igen, ez a Super Bowl-győzelmeket is magában foglalja.) Alkalmazd és irányítsd az edzői stábodat, és ossz ki személyzeti pontokat, hogy fejleszthesd az edzői stábod speciális tehetségfáit. Szabályozd a csapatod edzésismétléseit, ellensúlyozd az ellenfél erősségeit, és integráld a stratégiáidat.



Hazai pályaelőnyök

A Home Field Advantage módosítók minden egyes NFL-stadionban, ha egyszer beindulnak, bármelyik meccs lendületét a te javadra (vagy ellened) fordíthatják. Amikor Kansas City-ben vagy

és a fülsiketítő tömegzaj késlelteti az audible-eidet, azt fogod kívánni, bárcsak ne Kansas-ben lennél.



A pálya

Rövid idő alatt férhetsz hozzá a szórakoztató, közösségi focis játékhoz, az NFL szupersztárjaival a világ minden táján található helyszíneken, amelyek életnagyságú prezentációval, karakterekkel és csapatokkal rendelkeznek. Ez a The Yard, nagyszabásúan újragondolva a Madden NFL 22 számára. Legyél a világ legjobbja, miközben végigjátszod az újratervezett kampányt, amely lenyűgöző helyszíneket kínál szerte a világon. Nézd meg az új, változó élő események központját, és szólítsd fel a kellékeidet, hogy jutalmakat szerezz a teljesen új ranglistás játékmódban. Mindezt stílusosan, a játék legmenőbb felszerelésével.



Madden Ultimate Team

Készülj fel egy vadonatúj szezonra, amely friss és szórakoztató Ultimate Team-tartalmakkal és versenyképes csapatépítéssel várja a játékosokat. Keress MUT-elemeket az Ultimate Team-kihívásokon keresztül, és finomítsd a mélységi táblázatodat stratégiai döntésekkel. Rugalmasítsd a jelenlegi NFL-szupersztárokból, Hall of Fame-legendákból és másokból álló fantázia játékoskeretedet. Most először, félidőben módosíthatod a Superstar X-Factors-t, hogy az Ultimate Team mérkőzések során ellensúlyozd az ellenfél stratégiáit.



Gameday hangulat

Játssz autentikus stadionkörnyezetben, és tapasztald meg az egyes meccsek élethű magasságait és mélységeit. A hazai pályaelőny módosítók minden NFL-stadionban, az új reakciók a pályán és a játékosok személyiségei fokozzák a drámát, és befolyásolják a lendületet a feszült pillanatokban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Madden NFL 22 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: