Betöltés...

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition Collector's Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.506 Ft



A JÁTÉKRÓL A Divinity: Original Sin - Definitive Editon (Collector's Edition) tartalma:

- Divine Divinity teljes játék

- Beyond Divinity teljes játék

- Divinity: Original Sin - Enhanced Edition teljes játék

- Eredeti játékzene

- Tervezői dokumentumok

- Artbook

- Source Hunter kiegészítő





Divine Divinity

Rivellon földje összeomlás előtt áll - sötét, gonosz erők háborút indítottak a Hét Faj népe ellen. De még mindig van remény - az ősi prófécia a kiválasztottról valóra válhat a te segítségeddel.



Történet

Kétezer évvel ezelőtt a Hét Tanács bölcs mágusai feláldozták magukat, hogy megmentsék Rivellon földjét. Emlékükre isteni rendet hoztak létre, amely felesküdött, hogy megvédi a földet a gonosz erőktől. Most a növekvő nyugtalanság, korrupció és kapzsiság azt jelzi, hogy a gonosz közeleg. A főszereplő Aleroth-ban, a gyógyítók városában ébred egy házban, anélkül, hogy emlékezne az előtte történtekre. Úgy tűnik, hogy a gyógyítók vezetője megőrült. A főhősnek meg kell találnia a módját, hogy meggyógyítsa kényszerhelyzetét, ami magasabb hatalmakkal való összecsapáshoz vezet, és végül egy nagyszabású küldetéshez, hogy egyesítse a Tanács örököseit, és harcban szálljon szembe a végső gonosszal.



Játékmenet

A Divine Divinity egy szerepjáték, amely a Sacred és az Ultima sorozat között helyezkedik el. 3 tipikus karakter archetípus - Fighter, Mage és Survivor - közül választhatsz. Mindegyiknek egyedi különleges képessége van. A karaktered további fejlődése a képzeletedre van bízva - akár más osztályoktól is tanulhatsz képességeket, és egy nagyon egyedi karaktert hozhatsz létre. A játék hosszú, kihívást jelentő és nagyon addiktív. Sok különböző ellenséggel és nagyon sokféle küldetéssel és történeti küldetéssel fogsz találkozni. Ha ehhez hozzáadjuk a remek zenét és a nem túl elavult grafikát, akkor teljes RPG élményt kapunk!







Beyond Divinity

A Beyond Divinity a díjnyertes Divine Divinity folytatása. Kr.u. 1238-ban, Nemesis birodalmában Damian, egy Death Knight álcája alatt egy olyan Paladinhoz köti a lelkét, aki átesett a Samuel démon által létrehozott hasadékon. Kettőjüknek együtt kell dolgoznia, hogy megmeneküljenek erről a nem e világi helyről. Töltsd életed hátralévő részét fogságban, hacsak nem tudod visszafordítani az átkot... készülj fel a legnagyobb kalandodra!



Előzmények

Miután az Isteni Lucian legyőzte a Black Ring néven ismert gonosz szervezetet, túl késő volt, hogy megakadályozzon egy sötét rituálét, amely folyamán a Lord of Chaos lelkét egy ártatlan fiú testébe idézték. Mivel a fiút nem volt szíve megölni, Lucian örökbe fogadta és saját gyermekeként nevelte fel őt, a Damian nevet adva neki. Amikor Damian tizenöt éves lett, egy Ygerna nevű fiatal boszorkány elcsábította, és megtanította a mágia rejtelmeire, remélve, hogy felszabadítja a benne rejlő gonosz erőket. Lucian saját kezűleg ölte meg Ygernát, ezt pedig Damian képtelen volt megbocsátani neki. Ahhoz, hogy a Damianban rejtőző harag a világra szabaduljon, Lucian elzárta a fiú emlékeit és tett arról, hogy sose térhessen vissza Rivellonba.



Egy epikus RPG

Tapasztald meg a több mint 60 órán át tartó kalandot, amely számos nem lineáris küldetéssel és egy hatalmas felfedezendő világgal várja a játékosokat. És ha mindez nem elég számodra, bármikor beléphetsz a Battlefields-re - egy véletlenszerűen generált univerzumba, amely tele van zsákmánnyal, ellenségekkel és új küldetésekkel.



Dolgozzatok együtt, hogy győztesként távozzatok

Zökkenőmentesen válthatsz irányítást az avatarod és a Death Knight között. Harc közben tetszés szerint szüneteltetheted a játékot, és nyugodtan adhatsz parancsokat a csapat minden egyes tagjának. A dolls megidézésével még tovább növelheted a csapatod méretét.



Számos interakció

Fedezd fel a széleskörű, változatos tárgyakat, amelyeket vizsgálni, eladni, használni és kombinálni is tudsz. Találtál néhány üres flaskát és összeszedtél néhány színes gombát? Készíts bájitalokat! Szereztél valami undorító szagú mérget? Kend a pengédre vagy a nyílhegyeidre.







Divinity: Original Sin

Gyűjtsd össze a csapatodat, és készülj fel egy új, gyökerekhez visszanyúló RPG kalandra! Beszéld meg a döntéseidet a társaiddal; harcolj az ellenséggel a körökre osztott harcban; fedezd fel a nyitott világot, és lépj kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit csak látsz. Csatlakozz egy barátoddal, hogy online kooperatív játékban játszhass, és készítsd el saját kalandjaidat a hatékony RPG-eszközkészlet segítségével.



Történet

A Divinity: Original Sinben egy fiatal Source Hunter szerepét öltöd magadra: a feladatod, hogy megszabadítsd a világot azoktól, akik a legmocskosabb mágiákat használják. Amikor egy rutinszerű gyilkossági nyomozásba kezdesz, hirtelen egy olyan összeesküvés közepén találod magad, amely megrengeti magát az időt.







Tervezési dokumentumok

Tervezési dokumentumok, mint például a Complete Quest Design Delivery, Tester's Walkthroughs, és szkriptek.



Source Hunter kiegészítő

Eredeti játékzene, koncepciós rajz és 2 játékbeli tárgy.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Divinity: Original Sin - Enhanced Edition Collector's Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: