Betöltés...

Arma 3: DLC Essentials (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.021 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Arma 3: DLC Essentials tartalma:

- Karts kiegészítő

- Helicopters kiegészítő

- Marksmen kiegészítő

- Laws of War kiegészítő

- Jets kiegészítő

- Tac-Ops Mission Pack kiegészítő

- Tanks kiegészítő





Karts

Indítsd be a motorokat - itt a Arma 3 Karts! Amikor a Splendid Split paródiavideón keresztül bemutatták a 2014-es áprilisi tréfát, néhányan már nagyon várták, hogy tényleg kiadják a gokartos csomagot. És itt is van, hogy mindenki kipróbálhassa. Élvezzétek ezt a kis kitérőt ebben a tipikusan katonai sandboxban!



Helicopters

Repülj a vadonatúj CH-67 Huron és Mi-290 Taru nehézhelikopterekkel, és sajátítsd el a Sling Loading-ot, hogy földi támogatást nyújts az Arma 3 Helicopters kiegészítőben. Fedezd fel az új Sling Loading funkciót, és használd nehéz szállítóhelikopteredet a NATO-erők támogatására Altis-ban.



Marksmen

Csiszold a lövészeti képességeidet és vegyél részt távolsági harcokban az Arma 3 Marksmen kiegészítő hét új fegyverével. Öt mesterlövész puska és két közepes géppuska új lehetőségeket kínál a csapat alapú játékhoz.



Laws of War

Fedezd fel a csatatér más perspektíváját egy humanitárius frakcióval, furgonnal, drónnal, minikampánnyal és még sok mással az Arma 3 Laws of War kiegészítőben. Vedd magadra az IDAP robbanóanyag-specialista Nathan MacDade szerepét, akinek feladata az aknák azonosítása és hatástalanítása a Repulic of Altis & Stratis-ban zajló háború befejezése után.



Jets

Harcolj az égben vadonatúj légifölényes repülőgépekkel, és használd a fejlett célzási rendszereket az ellenség lelövésére az Arma 3 Jets kiegészítőben. A sugárhajtású repülőgépek vezetésének általános élménye az Arma 3-ban javult a hangzásbeli javításokkal, a finomított irányítással és számos új szkriptelt megoldással, például a katapultülés vészhelyzeti eljárásával.



Tac-Ops Mission Pack

Vegyél részt három különböző katonai műveletben, és befolyásold az események menetét az Arma 3 Tac-Ops kiegészítő egyjátékos küldetéscsomaggal. A tapasztalt Arma-játékosok számára tervezett Mission Pack három kihívást jelentő katonai műveletet tartalmaz. Hallgass újonnan komponált zeneszámokat, oldj fel további Steam teljesítményeket, és használd ki az új szkriptrendszerek előnyeit, amelyek segítségével fejlett, egyéni Arma 3 forgatókönyveket hozhatsz létre.



Tanks

Gurulj a nagy tűzerővel, és vedd át az irányítást a csatatér felett három vadonatúj páncélozott járművel az Arma 3 Tanks kiegészítőben. Ebben a bővítményben három új páncélozott járművet, 2 új scenáriót és rengeteg ingyenes bónusz tartalmat kapsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Arma 3: DLC Essentials (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: