Betöltés...

South Park - The Stick of Truth (DE) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.084 Ft



A JÁTÉKRÓL

A negyedik osztályú játszótér veszélyes csatatereiről egy fiatal hős fog feltámadni, aki a South Park megmentője lesz. A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone epikus törekvései… hűvössé válni. Bemutatjuk a South Park ™ -t: Az igazság botja.



Ezer éve zajlik a csata. Az egyetlen ok, ami miatt az embereket és a manókat bezárják a véget nem érő háborúba: az Igazság botja. De a háború dagálya hamarosan megváltozik, amikor egy új gyerek híre terjed az egész országban, és a csillagok megkönnyítik őt. Amint a jóslat mozgó furgonjai elhajtanak, megkezdődik a kaland.



Fegyverezze fel magát legendás fegyverekkel, hogy legyőzze az alsónadrágos törpék, hippi és más gonosz erőket. Fedezze fel az elveszett igazságbotot, és keresse meg helyét Stan, Kyle, Cartman és Kenny oldalán, mint új barátjuk. Sikeres, és a South Park megmentője leszel, megerősítve társadalmi státuszát a South Park Elementary-ban. Nem sikerül, és örökké ismerni fogod ... vesztesként.

Főbb jellemzők

A végleges South Park-élmény

Trey Parker és Matt Stone által írt és hangoztatott The Stick of Truth egyedülálló márkájukat hozza el a videojátékokhoz.

Epikus küldetés a válásért ... Hűvös

Keresse meg helyét Stan, Kyle, Cartman és Kenny mellett, és csatlakozzon hozzájuk egy hisztérikus kalandba a South Park megmentése érdekében.

Előnyökkel rendelkező barátok

toborozzon klasszikus South Park-karaktereket ügyeihez.

Intenzív küzdelem

Fegyverezze fel magát a varázslatos fegyverek és a misztikus páncélok arzenáljával.

South Park testreszabása

Helyezze magát a South Parkba olyasmivel, mint egymilliárd karakter, ruházat és fegyverkombináció.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "South Park - The Stick of Truth (DE) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: