Betöltés...

Killing Floor 2 - Alienware Mask (Digitális kulcs - PC)

Ár: 65.182 Ft





A JÁTÉKRÓL



A KILLING FLOOR 2 játékosa kontinens Európába száll le, ahol a Horzine Biotech sikertelen kísérlete által okozott járvány gyorsan elterjedt és megállíthatatlan lendületet kapott, lényegében megbénítva az Európai Uniót. Alig egy hónappal az eredeti KILLING FLOOR eseményeinek befejezése után a klónminták mindenütt jelen vannak, és a civilizáció rendetlenségben van; a kommunikáció kudarcot vallott, a kormányok összeomlottak, és a katonai erőket szisztematikusan felszámolták. Európa népe túl jól ismeri a túlélést és az önmegőrzést, és a szerencsés túlélők bujkáltak.



Ennek ellenére nem mindenki adta fel a reményt ... A civilek és a zsoldosok egy csoportja összefogott, Horzine által fizetve, a kitörés leküzdése érdekében, és Európa-szerte magánfinanszírozású műveleti bázisokat hozott létre. A klónok kitörése után a játékosok leereszkednek a zeddel terhelt forró zónákba, és kiirtják őket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Killing Floor 2 - Alienware Mask (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: