Betöltés...

Call of Duty: Black Ops III (Digitális kulcs - PC)

Ár: 45.434 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty: Black Ops 3 egy olyan jövőbe repít, ahol a biotechnológia egy újfajta Black Ops katonát tesz lehetővé.



Történet

Mostantól mindig bekapcsolva vagy, és harc közben mindig kapcsolatban állsz a hírszerzési hálózattal és a társaiddal. Egy minden eddiginél megosztottabb világban ez az elit osztag olyan férfiakból és nőkből áll, akik harci képességeiket továbbfejlesztették, hogy gyorsabban, erősebben és okosabban harcolhassanak. Minden katonának nehéz döntéseket kell hoznia, és sötét helyekre kell ellátogatnia ebben a lebilincselő, komor elbeszélésben.



Játékmenet

A Call of Duty: Black Ops III három egyedülálló játékmódot egyesít: a Campaign-t, a Multiplayer-t és a Zombies-t, így minden idők legmélyebb és legambiciózusabb Call of Duty játékmódját kínálja. A Kampányt kooperatív játéknak tervezték, amelyet akár 4 játékossal is játszhatsz online. A többjátékos mód a játéksorozat eddigi legmélyebb, leghálásabb és legmegragadóbb játékmódja lesz, új módokkal a rangsorolásra, a testreszabásra és a harcra való felkészülésre. A Zombies egy teljesen új, észbontó élményt nyújt, saját, dedikált narratívával. A cím soha nem látott mértékű innovációt vezet be, beleértve az állkapcsot megdöbbentő környezeteket, soha nem tapasztalt fegyvereket és képességeket, valamint egy új, továbbfejlesztett, folyékony mozgásrendszer bevezetését.



Jellemzők:

- Játssz akár 4 barátoddal kooperatív játékban.

- Tapasztald meg a három egyedülálló játékmódot

- Hozz nehéz döntéseket, és látogass el sötét helyekre ebben a magával ragadó, komor történetben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Black Ops III (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: