Betöltés...

Unreal Tournament 2004 (Editor's Choice Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 66.301 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Unreal Tournament 2004 egy többjátékos első személyű lövöldözős játék, amely ötvözi a gladiátoros harc megölni vagy megölni élményét az élvonalbeli technológiával. Tíz játékmód - mind a csapat alapú, mind a "minden ember önmagáért" - hihetetlenül részletes beltéri arénákon és hatalmas szabadtéri környezeteken át nyújtja a legkeményebb játékosoknak is a tenyér izzadását. A jövő végső techno-gladiátoraként a játékosok a kezükbe veszik a sorsukat, és akár 32 másik játékossal küzdenek online, akciódús, töredékes arénákban.

Assault Mode - Assault mód visszatér! Az UT2004-re áttervezett, ebben a rajongók által kedvelt módban a csapatok szembeszállva védekezhetnek és megtámadhatják az erődített támaszpontokat, a gyorsan mozgó vonatoktól kezdve, egy száraz idegen sivatagon keresztül hordva, egy Skaarj anyahajóig, amely készen áll az emberi otthoni világ megtámadására.

Támadás mód - A támadás mód a csapat harcát a következő szintre emeli! Az ellenfél csapatai egymással szembesülnek, hogy stratégiai pontokat gyűjtsenek és tartsanak annak érdekében, hogy megtámadják és elpusztítsák az ellenséges erőmagot. Masszív kültéri környezetben zajlik, itt jön létre a járműharc. A repülő és hajtó gépek a harcosokat a frontvonalra viszik, és a gigantikus mobil harci állomások platformként szolgálnak pusztító támadások indításához.

Járművek - Gyorsítson fel és hajtson végre számos szárazföldi, légi és űrhajós járművet, amelyek kritikus szerepet játszanak a támadás és a támadás sikeres harci stratégiájában. Az Unreal Tournament 2004 az egyszemélyes vadászgépektől az ötemberes behemótokig terjedő járművekkel rengeteg választási lehetőséget kínál a játékosoknak, amikor gépesített pusztítóeszközt vásárolnak.

Szintek - Több mint 95 térkép azonnal elérhető lesz, köztük több mint 45 vadonatúj térkép minden meglévő játékmódhoz, valamint új játékmód. Hatalmas szabadtéri környezetek, mélyűrű harci területek és szorosan csomagolt beltéri techno-arénák várják a verseny legfrissebb belépőit.

Fegyverek - Az Unreal Tournament 2003 törzsdarabjaival ellátott fegyverek teljes egésze visszatért a tapasztalt játékosért, hogy mesterien hadonászhasson az új versenyzők ellen. Ezeket a fegyverzeteket a végzet három új eszköze kapcsolja össze: az Aknaréteg, amely szétszórja a pókszerű bombákat, amelyek üldöznek és zaklatnak minden hatótávolságon belül lévő ellenséget; az anti-jármű rakétavető, vagy AVRiL, amely hatalmas rakéták hasznos teherét bocsátja ki, amelyek az ellenséges gépesített egységek felkutatására és megsemmisítésére vannak beállítva; a Gránátvető, amely időzített robbanóanyagokat indít, amelyek a földön ugrálnak, és ragaszkodnak az ellenségekhez és az ellenséges járművekhez, csak a fegyverek altfire-parancsának hatására; és a hírhedt Sniper Rifle visszatérése az eredeti Unreal versenyből, teljesen átalakítva és továbbfejlesztve, hogy a fejek eldobódjanak.

New Characters - Unreal Tournament 2004 32 új karaktert mutat be négy új csapatban: Az emberi Thunder Crash, a verseny hőse, Malcolm vezetésével; a Robot Corrupt, fejlettebb Xan Kriegor vezetésével; a Vaskoponya, irgalmatlan Skaarj harcosok csapata; és a Hellions - ránctalan emberi zsoldosok és kalózok, akik örülnek a gyilkolás izgalmának.

Új technológia - Az Unreal Tournament nemcsak új tartalmakat hoz a hardcore rajongók számára, hanem óriási technológiai frissítést is nyújt az elődhöz képest, gyorsabb, slicker, mélyebb élményt nyújtva, mint valaha.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Unreal Tournament 2004 (Editor's Choice Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: