Betöltés...

Mass Effect: Andromeda (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.536 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mass Effect: Andromeda: a játékosokat az Andromeda galaxisba viszi, messze a Tejútrendszeren túlra. Ott a Pathfinder, a katonailag kiképzett felfedezők vezetőjeként vezetheted a harcot egy új otthonért az ellenséges területen. Ez az emberiség következő fejezetének története, és a játék során hozott döntéseid végső soron az emberiség túlélését fogják meghatározni.



Játssz Pathfinder-ként

Légy egy katonailag kiképzett felfedezőkből álló osztag vezetője, mély fejlődési és testreszabási rendszerrel. Ez az emberiség következő fejezetének története, és a játék során hozott döntéseid végső soron meghatározzák túlélésünket az Andromeda-galaxisban. Miközben feltárulnak az Androméda-galaxis rejtélyei, és az emberiség reménye a te válladon nyugszik Fel kell tenned magadnak a kérdést: Meddig vagy hajlandó elmenni?



Fedezd fel a Mass Effect univerzumot

Vezesd az első embereket az Andromeda-ba, akik kétségbeesetten keresik az új otthonunkat. A Mass Effect ezen új fejezetében találkozhatsz és toborozhatsz teljesen új, érdekes karaktereket, akikkel egy epikus, rejtélyekkel és galaktikus konfliktusokkal teli űrbeli történet részesei lehetsz.



Harc a túlélésért

Harcolj Pathfinder csapatoddal A félelmetes ellenségek és lények elleni csatában. Az olyan újdonságok, mint a rombolható környezetek, a fokozott ugrás a nagyobb függőlegességért, valamint a vadonatúj fegyverek és biotikák minden eddiginél izgalmasabbá teszik a harcot.



Építsd fel a hősödet

Építs egy félelmetes hőst elképesztő fegyverekkel, erőkkel és technológiával. A sokkal rugalmasabb képesség- és fegyverfejlődési képességfával megismételheted a játékstílusodat, hogy megállíthatatlanná válj az új, hatalmas idegen ellenségekkel szemben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mass Effect: Andromeda (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: