Betöltés...

Pillars of Eternity (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 46.368 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



Keressen egy szélhámos istenet a szárazföldön és a tengeren a többszörösen díjazott RPG oszlopok folytatásában. Kapitányítsa hajóját veszélyes felfedezőútra a Deadfire hatalmas felderítetlen szigetcsoporton keresztül. Hajlítsa meg a világot az akarata szerint, miközben felfedezi a végtelen lehetőségek mélységét, ideértve a karakterek részletes testreszabását, a feltárás teljes szabadságát és az értelmesebb döntéseket minden lépésnél.



• Merüljön el egy mélyebb egyjátékos RPG játékélményben - a legmodernebb technológiával és funkciókkal gazdagodva a Deadfire a klasszikus D & D játék alapjaira épít, jelentősen továbbfejlesztett grafikával, mélyebb játékmechanikával és egy teljesen új, kézzel készített kalanddal, ahol a döntések valóban számítanak.



• Fedezze fel a Deadfire új régióját - hajóval fedezze fel saját pályáját, és fedezze fel a szigetcsoport gazdag és egzotikus szigeteit, fedezzen fel új helyeket, amelyek kölcsönhatásba lépnek lakóikkal, és minden kikötőben különféle küldetésekbe keverednek.



• Építsd fel a bulidat és testre szabd a társaidat - válasszon 7 különböző társ közül, hogy csatlakozzon Önhöz a küldetéséhez, és mindegyikhez rendeljen több osztályt és mélyebb képességeket. Tanúi lehetnek személyes kapcsolataiknak és interakcióiknak az új társrendszer hozzáadásával.





• Hajó kapitánya a tengereken túl - a tengeri erõsségként hajója sokkal több, mint pusztán hajó felfedezésre. Frissítse hajóját és legénységét, és válassza ki, milyen készségeket fejleszt, hogy túlélje a veszélyes találkozásokat.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Általános felnőtt tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pillars of Eternity (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: