Betöltés...

A Total War Saga: Troy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.186 Ft



A JÁTÉKRÓL Ebben a legendás korban hősök járnak a földön. A világot megdöbbentő tettével a vakmerő Párisz, Trója hercege megszökik Spárta gyönyörű királynőjével. Miközben elhajóznak, Menelaosz király megátkozza a lány nevét. Megesküszik, hogy hazahozza feleségét - bármi áron!



Merülj el a görög mítoszok világában

Az Iliász - Homérosz romantikáról és vérontásról szóló, elsöprő erejű története - által inspirált A Total War Saga: Troy a trójai háború történelmi középpontjára összpontosít, és a konfliktust úgy kelti életre, mint még játék soha.



Tapasztald meg a trójai háborút

A játék ezt a legendás konfliktust a görögök és a trójaiak szemszögéből is bemutatja, lehántva a mítoszok és legendák rétegeit, hogy feltárja a valóságot, amelyek talán inspirálhatta a történetet.



Válaszd ki a hősöd

Harcolj Trója királyságának megmentéséért vagy meghódításáért a nyolc ikonikus hős egyikeként, köztük a hírhedt harcos Akhilleusz, a nemes védelmező Hektor, az önfejű Párisz herceg és a bosszúálló Menelaosz király szerepében.



Építs egy bronzkori birodalmat

A Total War nagyszabású, körökre osztott birodalomirányítása és a látványos, valós idejű csaták keveréke révén a te tetteid megváltoztathatják a háború menetét. Építsd birodalmadat stratégia, államvezetés, diplomácia és totális háború segítségével, miközben meghódítod a bronzkori Földközi-tenger e hatalmas és lenyűgöző rekonstrukcióját.



Harcolj együtt mitikus egységekkel

A görög mítoszok híres teremtményei által inspirált mitikus egységeket hívhatsz segítségül a csata hevében, köztük a Minotauroszra, a küklopszra, az óriásokra és a kentaurokra hasonlító harcosokat is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "A Total War Saga: Troy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: