Betöltés...

Call of Duty: Black Ops 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 57.553 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty: Black Ops II a rekordokat megdöntő és szórakozatós játéksorozattól elvárt határokat feszegetve a közeljövőben játszódó, 21. századi hidegháborúba repít, ahol a technológia és a fegyverek a hadviselés új generációjának megteremtése érdekében egyesültek.



Történet

A Call of Duty: Black Ops II megismertet egy Raul Menendez nevű alattomos gonosztevővel, aki eltéríti az amerikai katonai infrastruktúrát, hogy saját céljait előmozdítsa. Használd ki a jövőközeli technológia és a fejlett robotika erejét, hogy visszahozd a világot a megsemmisülés széléről.



Játékmenet

A Call of Duty: Black Ops II az eddigi legmeghatározóbb és legélvezetesebb Call of Duty-élményt nyújtja. Lépj be egy epikus egyjátékos kampányba, amelyet elágazó történetszálak és nem lineáris küldetések emelnek ki; egy újragondolt többjátékos módba, amely megismertet téged a 2025 legmodernebb fegyvereivel és felszereléseivel; és amelyet egy teljesen új, a többjátékos játékmotorban futó zombis élmény szakít meg.



Zombik

A Call of Duty: Black Ops II Zombies-ban három különböző módon élheted túl a zombiapokalipszist. Fejtsd meg a haldokló Föld rejtélyeit a Tranzit-ban, küzdj meg a zombik végtelen hullámaival a Survival módban, vagy versenyezz az új 4 vs 4 utolsó emberként megmaradó módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Black Ops 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: