Betöltés...

Ashes of the Singularity: Escalation + 3 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.973 Ft



A JÁTÉKRÓLAz emberi faj a technológiai szingularitás csodáinak köszönhetően kibővült a galaxisban. Olyan hatalmasá vált, hogy hatalmas seregeket képes kezelni az egész világon, amelyek egyre nagyobb galaktikus birodalmat biztosítanak számodra.



Az emberiséget új ellenség támadja meg. A szubsztrátnak nevezik magukat, hogy megsemmisítsék az emberi fajt a létezésből. Önnek, mint a Post-Human Koalíció feljövőbeni és jövőbeli tagjának, mind ezzel az új fenyegetéssel, mind a megújuló emberekkel foglalkoznia kell, akik megpróbálják állítani a saját világukat.



Játssz az ember utáni koalícióként vagy örök ellenségeiként a hordozónak, és harcolj a galaxis irányítása érdekében. Tapasztalja meg a példátlan méretű és részletgazdag térképeket a világ első natív, 64 bites RTS motorjának, a Nitrous páratlan teljesítményével.



Élvezze a játékot online barátaival rangsorolt ?vagy nem osztályozott multiplayer módban, vagy játssza magát egy erőteljes, nem csaló AI ellen harcoló vagy kampány módban. Nem számít, milyen módot játszik, a stratégia a legfontosabb: annak eldöntése, hogy milyen technológiákat kell kutatni, hová kell küldeni a seregeit, hogyan kell gazdálkodni és milyen egységeket kell felépíteni, kulcsfontosságúak a győzelemhez.



Tapasztalja meg a hatalmas léptékű valós idejű stratégiai játékot, ahol háborúzhat világszerte több ezer egységgel. A konfliktus kibővült, és itt az ideje, hogy válasszon egy oldalt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ashes of the Singularity: Escalation + 3 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: