Betöltés...

War for the Overworld + Heart Of Gold (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.676 Ft



A JÁTÉKRÓL

A császár eltűnt, a Birodalom pedig kormány nélküli, az erőviszonyok könnyedén meglódultak minden alispánnál, aki nincs 600 láb alatt. Most felveszi a rivális Underlord, Kasita szerepét, és a finom szardónikus Mendechaus (Richard Ridings hangoztatta) mentorálásával a gazdagság és a hatalom iránti szomjúságát Phaestus arany- és vulkanikus hercegségében tölti be.



Az alvilágban az a szó, hogy Kasita szíve egy óriási drágakő, amelyet felkutató dolgozói a piszokból faragtak. Azt mondják, olvadt arany áramlik a barlangszerű, földalatti artériákon, és hamarosan indulata kitör a mohóság mindent elárasztó aranylázában! A fanyar bányászok vigyázzanak ...



Az Arany Szíve ott folytatódik, ahol a történet abbahagyta, négy földrengető új kampányszinttel, egy csomó új védekezéssel, egységekkel és varázslatokkal, valamint egy csillogó új Dungeon témával!







Egy kibővített történet négy vadonatúj, teljesen hangalapú kampányszintről mesél el, amelyet ezúttal Kasita Underlord szemszögéből játszottak. A szintek nyitottabbak, mint az eredeti játékban, közvetlenül a leghűségesebb játékosaink visszajelzéseivel foglalkoznak.

További négy elsajátítandó szempont: Sentinel (védelem), Gild (varázslat), Aureate Monolith (konstrukció) és egy arany Titan - a Kolosszus.

A Kasita új Dungeon témája, amely magában foglalja a Dungeon Core-ot, az új burkolólapokat és falakat, a Worker bőrt és a sokat kért egyedi Gonosz kezét.

Új terep, rendszerjavítások, Map Editor funkciók és még sok más!







A Heart of Gold az 1.4-es patch mellett fog megjelenni, amely számos változást és fejlesztést vezet be az alapjátékban, többek között:



Dinamikus oktató rendszer

Megújult Titan rendszer

Megújult harc

Új egységhangok, VFX, animációk és viselkedésmódok

Jelentős teljesítményjavulás

Olyan új rendszerek, mint a békehajó, amely megakadályozza, hogy egyes egységek harcban legyenek

Továbbfejlesztett AI, amely megfelelően használja a titánokat és műtárgyakat

Továbbfejlesztett felhasználói felület, új fizetési nap átfedéssel

Számos egyensúlyjavítás, ideértve az egységszintbe állító rendszer átalakítását, ami a magas szintű egységeket értékesebbé teszi

Új lokalizáció francia és német nyelvre

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "War for the Overworld + Heart Of Gold (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: