Betöltés...

Terminal Velocity (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.079 Ft



A JÁTÉKRÓL

Repüljön el ebben a tiszta akciójátékban, amelynek egy táskával kell lennie! Most másszon be a Terminal Velocity-be, és soha nem tér vissza olyan repülésszimulátorokhoz, amelyek a harcot "opcióként" kínálják. A terminál sebessége harci! Mindezt az összes repülésszimulátor stílusú játék által bemutatott nehéz vezérlés nélkül.



A Microsoft Flight Simulator volt vezető programozója által létrehozott Terminal Velocity gyors képkockasebességgel, reális kültéri környezettel és egyedülálló képességgel repül alagutakon keresztül a földalatti barlangokba. A Terminal Velocity egyszerűen a cselekvésről, a sebességről és a pusztításról szól.

Jellemzők

Sokoldalú : Gyors textúrával leképezett 3D repülés teljes 360 fokos mozgással.



A világ tetején : 9 teljesen egyedi bolygó, bolygónként 3 szinttel, több tucat alagút és több mint 400 000 négyzetkilométernyi terep.



Döbbenet és félelmetes : 7 romboló fegyver, erőforrások és hihetetlen levegő-levegő és levegő-föld harc.



Repülési iskola : Az ellenséges hajók áttetsző árnyékokat vetnek, bankoznak, gurulnak, hurkokat hajtanak végre, öngyilkosságot hajtanak végre és még sok más.



Repül a barátokkal : Támogatja a modemet, a soros kábelt és a hálózati többjátékos játékokat a 8-játékosok és a 2-játékosok hálózati támogatásához.



Vezérlő támogatás : Részleges Xbox 360 vezérlő támogatás.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Terminal Velocity (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: