Betöltés...

NBA 2k19 (20th Anniversary Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 50.748 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

100 000 virtuális valuta

50 000 MyTEAM pont

20 MyTEAM League csomag (heti egy szállítás).

10 MyTEAM Heat Check csomag (heti egy szállítás az NBA szezon elején)

Sapphire LeBron James és Sapphire Giannis Antetokounmpo MyTEAM kártyák

5 LeBron-témájú falfestmény a MyCOURT számára

LeBron MyCOURT design

King's Collection - Nike LeBron ruházat és lábbelik (25 pár!)



Az NBA 2K ünnepli 20 éve, hogy újradefiniálja, mi lehet a sportjáték, a legjobb grafikától és játékmenettől kezdve az úttörő játékmódokon át a magával ragadó, nyílt világú „Neighborhood ”ig. Az NBA 2K19 továbbra is feszegeti a korlátokat, mivel egy lépéssel közelebb hozza a játékot a kosárlabda izgalmaihoz és kultúrájához.

Jellemzők





VEZETI AZ ELLENŐRZÉSET AZ ÁTVÉTELSEL Az új Takeover funkcióval kihasználhatja MyPLAYER teljes kosárlabda -potenciálját. Szabadíts fel különleges lépéseket és képességeket, amelyeket még soha nem látott a pályán, vagy aktiváld a csapatátvételt, és szabadítsd fel a teljes csapatod erejét.





FUTJON A SZOMSZÉDSÁGBA

Egy napot sem szeretne kihagyni a frissített Neighborhoodban. Szerezz nevet magadnak a pályán, az Under Armour ketrecekben és a blokk élő eseményein. Bálozhat hajnalig új nappali és éjszakai átmenetekkel, sétáljon tovább a Jordan Rec Centerben, vagy hívja össze újra a régi legénységet izgalmas, háromszoros streetball -akcióhoz.





MyTEAM

Hozza létre legelső MyPLAYER kártyáját, és labdázzon LeBronnal, Kobével és a gyűjtemény többi tagjával különféle versenymódokban. Bemutatjuk az új Korlátlan módot, amely lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül kiválasszon öt lapot a pakliból, és harcoljon a többi játékos ellen online.





MyCAREER

A környék legendájától a globális jelenségig. Az eredeti karriertörténeti mód egy teljesen új, magával ragadó narratívával tér vissza, amely a Kínából a G Ligába és végül az NBA-be vezető utat mutatja be. All-star szereplőgárdával, népszerűségéhez kötött jóváhagyásokkal és új csapatkémiai elemekkel, amelyek lehetővé teszik a keményfa uralását


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2k19 (20th Anniversary Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: