Betöltés...

Conan Exiles - Year 2 Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 50.023 Ft



A JÁTÉKRÓL



Készen áll arra, hogy teljes dicsőségében megtapasztalja a Conan Exiles - 2. évet, az év során kiadott összes lenyűgöző DLC-vel együtt? Ezután meg kell vásárolnia a Conan Exiles - Year 2 Season Pass-ot, amely az összes kiadott DLC-hez tartozik, beleértve a Turan Pack kincseit, a Hyboria Pack lovasait, a Blood and Sand Pack-et és az Acheron Pack rejtélyeit.

A Conan Exiles irgalmatlan világában nem könnyű túlélni. Mindenféle fenyegetés járja a földet, legyen az vadállat, baljós lény vagy akár más játékos. De ha mindezek a DLC-csomagok fel vannak oldva, hozzáférhet a játék által kínált legkiválóbb felszerelésekhez és építőelemekhez. Úgy néz ki, mint egy legendás harcos, miközben meghódítja ellenségeit!

Az első a Turan Treasures Pack. Három másik DLC-csomag is érkezik 2019-ben, így ha meg akarja spórolni a felhasznált pénz 25% -át, ha külön megvásárolja ezeket a DLC-ket, megvásárolhatja a Conan Exiles - Year 2 Season Pass terméket.

Ezek a DLC-k mindegyike a saját tartalmával rendelkezik, amely kizárólagosan hozzá tartozik. Hatalmas fegyverek, egzotikus páncélok, lenyűgöző felszerelések, különleges építmények, nevezzük. Mindez a kezedben lehet, kiemelkedő áron, csak annyit kell tenned, hogy szerezz magadnak egy Year 2 Season Pass-t!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Conan Exiles - Year 2 Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: