Betöltés...

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 41.700 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Konami Digital Entertainment folytatja a "METAL GEAR SOLID V élményt" a legújabb fejezettel, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain-nel. Az MGSV: The Phantom Pain új korszakot nyit a franchise számára a Fox Engine által hajtott csúcstechnológiával, és első osztályú játékélményt nyújt a játékosoknak, akik taktikai szabadságot kapnak a nyílt világú küldetések végrehajtásában.



Kilenc évvel az MGSV: GROUND ZEROES eseményei és a Mother Base bukása után Snake, azaz Big Boss kilenc év kómából ébred. Az év 1984. A hidegháború szolgáltatja a hátteret, miközben a nukleáris fegyverek továbbra is globális válságot alakítanak ki. A bosszútól hajtva Snake új magánhadsereget hoz létre, és visszatér a csatatérre, hogy üldözőbe vegye az XOF nevű árnyékcsoportot.



A METAL GEAR SOLID csapata továbbra is ambiciózusan kutatja az olyan érett témákat, mint a hadviselés pszichológiája és az ördögi körforgásban részt vevők által elkövetett kegyetlenségek. Az év egyik legjobban várt játéka, az MGSV: The Phantom Pain nyitott világú dizájnjával, fotorealisztikus vizuális hűségével és funkciógazdag játékmenetével, filmszerű történetmesélésével, súlyos témáival és magával ragadó taktikai játékmenetével a játékipar egyik védjegyévé válik.



Jellemzők:

- Nyílt világú játékmenet, amely lehetővé teszi a játékosok számára a küldetések és a játék általános fejlődésének megközelítése terén a végső szabadságot.

- A Fox Engine fotorealisztikus grafikát, átgondolt játéktervezést és igazi újgenerációs játékgyártási minőséget biztosít.

- Online kapcsolat, amely a konzolokon túl más eszközökre is átviszi az élményt, hogy növelje az általános funkcionalitást és a játékhoz való hozzáférést

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: