Betöltés...

Borderlands: The Handsome Collection (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 11.029 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Borderlands: The Handsome Jack Collection tartalma:

- Borderlands 2 teljes játék

- Borderlands: The Pre-Sequel teljes játék





A lövöldözés és zsákmányolás új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélteremvadász egyikeként, akik a lények, pszichopaták és a gonosz lángelme, Handsome Jack hatalmas új világával néznek szembe.



Teljesen új karakterek és karakterosztályok

Négy teljesen új játszható karakterosztály, köztük a Siren, a Commando, a Gunzerker és az Assassin. Bújj a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik számára, hogy a játékban található bármely két fegyvert duplán használja. Nem mellesleg erre a képességre építve több dolgot tudsz majd csinálni két fegyverrel, mint azt valaha is gondoltad volna. Kettős géppisztoly? Király. Kettős rakétavető? Hát persze! Kettős mesterlövészpuskák? Persze, ha az a te dolgod! Szeretnél más stílusokat is kipróbálni? Talán taktikusabbat? Több osztály közül választhatsz!



Történet

Találd magad a Pandora fagyos tundráján, miközben megkezded a bosszú és a megváltás keresését. Leplezd le a Hyperion Corporationt körülvevő gonoszságot, és vedd fel a harcot az egész univerzumra kiterjedő nagy csalás elkövetőjével - a Hyperion aljas vezérigazgatójával, Handsome Jack-el.



87 Bazillió... minden

Az új fegyverrendszer mellett véletlenszerűen létrehozott pajzsok, gránátok, relikviák, osztálymodok és még sok-sok minden más után fogsz vágyakozni. És még azt hitted, hogy az eredeti Borderlands-ben rengeteg zsákmány volt!



Vadonatúj környezetek Pandora-n

Vadászd végig Pandora teljesen új területeit, amelyek élettel telibbek, mint valaha! A sarkvidéki tundrától kezdve a veszélyes füves pusztákon át a titokzatos maró barlangokon át egészen a túlvilágig, Pandora kiszámíthatatlan világa minden sarkon meg fog lepni!



Vadonatúj ellenségek

Rengeteg új ellenség várja, hogy megölhessen téged a Borderlands 2-ben. Hatalmas, gorillaszerű Bullymong-ok, gonosz ragadozó Stalker-ek és a Handsome Jack által irányított Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány a Borderlands 2 új ellenségei közül.







Borderlands: The Pre-Sequel

Indulj útnak a Borderlands univerzumába, és lőj, fosztogass egy vadonatúj kaland során, amely a Pandora holdjára repít a Borderlands: The Pre-Sequel-ben!



Játékmenet

Fedezd fel a Borderlands 2 gonosztevőjének, Handsome Jack-nek a történetét és hatalomra jutását. Az eredeti Borderlands és a Borderlands 2 között játszódó Pre-Sequel egy csomó új játékmenetet kínál, a lövöldözős és a szerepjáték-mechanika műfaji keverékével, amelyet az előző játékokból már megszerethettél. Lebegj a levegőben minden egyes alacsony gravitációs ugrással, miközben felülről szeded le az ellenséget az új jég- és lézerfegyverekkel. Ülj a volán mögé és fedezd fel a holdi tájat az új járművekkel, amelyekkel a pusztítás újabb szintjeit hozhatod létre.



Ámokfutás a Holdon

Érezd a Hold alacsony gravitációját minden egyes ugrással és taposással. Okozz pusztítást a jég- és lézerfegyverekkel felszerelt új fegyverekkel! Ne feledd, az új ellenségek egy kis űrbéli csavart kínálnak!



Handsome Jack hatalomra jutása

Légy tanúja Handsome Jack hatalomra jutásának. Merülj el a Borderlands ikonikus gonosztevőinek eredetébe. Fordítsd meg a kockát, és ismerd meg Handsome Jack történetének másik oldalát.



Az antihősök új osztálya

Játssz a négy új karakterosztály egyikeként, köztük Wilhelm, a végrehajtó, Nisha, a törvényhozó és Athena, a gladiátorként. Játssz először harcra kész Claptrap prototípusként, miközben megtapasztalhatod a Handsome Jack melletti munka szürkés erkölcsiségét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Borderlands: The Handsome Collection (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: