Betöltés...

Star Wars: Jedi Fallen Order (ENG/PL) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.447 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy galaxisokon átívelő kaland vár rád a Star Wars Jedi: Fallen Order játékban, a Respawn Entertainment új, külső nézetű akció-kalandjátékában.



Történet

Ez a narratívára épülő, egyjátékos játék egy Jedi-padawan szerepébe helyez, aki a 3. epizód: Revenge of the Sith eseményeit követően épphogy megmenekült a 66-os Order kiirtásáról. A Jedi-rend újjáépítésének küldetése során össze kell szedned a széttört múltad darabjait, hogy befejezd a kiképzésedet, új, hatalmas Erő-képességeket fejlessz ki, és elsajátítsd az ikonikus fénykard művészetét - mindezt úgy, hogy közben egy lépéssel az Empire és annak halálos inkvizítorai előtt maradsz.



Játékmenet

Miközben elsajátítod képességeidet, a játékosok filmszerű fénykard- és Erőharcokban vehetnek részt, amelyek célja, hogy a filmekben látott intenzív Star Wars-fénykardcsatákhoz hasonlítsanak. A játékosoknak stratégiailag kell megközelíteniük az ellenséget, felmérve az erősségeket és gyengeségeket, miközben ügyesen kihasználva a jedi kiképzést, legyőzik az ellenfeleket, és megoldják az útjukba kerülő fejtörőket.



Filmszerű, magával ragadó harc

A Jedi: A Fallen Order a jedivé válás fantáziáját nyújtja az innovatív fénykard harcrendszerén keresztül - ütés, hárítás, kitérés -, amelyhez egy sor erőteljes Erő képesség társul, amelyeket ki kell használnod, hogy legyőzd az utadba kerülő akadályokat. Ez a harcrendszer intuitív, edzésre és gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy teljesen elsajátítsd az árnyalatokat, mivel a kalandod során új erőkre és képességekre teszel szert.



Egy új Jedi történet kezdődik

Az Empire elől menekülő egykori padawanként be kell fejezned a kiképzésedet, mielőtt a birodalmi inkvizítorok felfedezik a Jedi Rend újjáélesztésére irányuló tervedet. Egy volt Jedi lovag, egy makacs pilóta és egy rettenthetetlen droid segítségével egy történetközpontú kalandban kell elmenekülnöd az Empire gonosz ármánykodása elől. Fedezd fel és győzd le a harcra, felfedezésre és rejtvényfejtésre összpontosító kihívások széles skáláját.



A galaxis rád vár

Ősi erdők, szélfútta sziklafalak és kísértetjárta dzsungelek - mind egyedi élőhelyek, amelyeket a Jedi Fallen Order-ben felfedezhetsz, ahogy új erőket és képességeket oldasz fel, új lehetőségek nyílnak meg arra, hogy új módon járd be a pályákat; az Erőt kihasználva növelheted a felfedezésed módját. Lépj azonban gyorsan, mivel az Empire aktívan üldözi minden lépésedet a Jedi Rend minden maradványának kiirtására irányuló törekvésük során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars: Jedi Fallen Order (ENG/PL) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: