Betöltés...

EA SPORTS UFC 3 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 20.751 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az EA Sports UFC 3 forradalmasítja a hiteles harci mozgást a Real Player Motion Tech segítségével, egy új animációs technológiával, amely a sportjátékok legérzékenyebb és leghitelesebb sportolói mozgását biztosítja. Minden egyes ütést, rúgást, hárítást és ellentámadást a legkorszerűbb motion-capture technológiával rögzítették és alkották újra, hogy élethűen és reakcióképesen jelenjen meg, valamint még versenyképesebb harci élményt nyújtson.



Karrier mód

A karrier módban fel kell építened a rajongók érdeklődését, hogy rajongókat szerezz, pénzt kell keresned, hogy új edzőtermekben edzhess, valamint heves rivalizálást kell kialakítanod más harcosokkal, hogy magadra vond a világ figyelmét. Az Octagon-on kívüli promóciód legalább annyira számít, mint az Octagon-on belüli teljesítményed, miközben minden idők legnagyobbja leszel.



Többjátékos mód

A teljesen új, testreszabható többjátékos módok sora lehetővé teszi, hogy te és barátaid az Octagon-ba lépjetek, majd gyors, szórakoztató, intenzív meccseket vívjatok, ahol a csúcspontot jelentő kiütés mindig csak egy hajszálnyira van, a győzelem pedig egy szempillantás alatt történik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "EA SPORTS UFC 3 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: