Betöltés...

Call to Arms (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 71.281 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Deluxe Edition a következőket tartalmazza:



A Szövetséges Hadsereg DLC-je, két kisebb csoporttal és egy GRM egyjátékos kampánnyal.

Egy klán címke elem.

Exkluzív osztag logó elemek.

Hangulatjelek a játékon belüli csevegéshez.

Enyhe XP lendület felgyorsítja a haladást a ranglistákon.

Kiemelkedő HUD elem, amely meccsek lejátszása és felvétele közben látható.



A Call to Arms Deluxe kiadását a játék legnagyobb támogatóinak tervezték. Mutassa be magát az egyik legnagyszerűbb online parancsnokként, egyedi felületelemekkel és gyorsabb tapasztalatgyűjtéssel.

A Call to Arms innovatív új pillantást kínál a modern kor harcaiba. Kezdetben két játszható frakciót kínáltak reálisan modellezett járművekkel és nehézfegyverekkel, valamint több tucat lőfegyverrel és testreszabással. Parancsold meg csapataidat győzelemre vagy harcolj egyedül a harmadik személy akció módjában.

Az alapjáték két csoportot kínál: az Egyesült Államok hadseregét és a Globális Forradalmi Mozgalmat. Küzdj vidéken, gyárakban, vasútállomásokon vagy városokban, és használd a környezetedet előnyödre. A burkolat mindenütt megtalálható, és szinte mindent el lehet pusztítani. Látatlan mennyiségű kihívás vár rád a Steamworks által támogatott izgalmas online harcban!

A játék lehetővé teszi az egységek parancsolását a klasszikus valós idejű stratégiai módban, vagy közvetlenül harcolhat azáltal, hogy átveszi az irányítást az egyes járművek felett a harmadik személy akció módjában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call to Arms (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: