Betöltés...

Lord of the Rings: War in the North (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.069 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A Gyűrűk Ura: Az északi háború egy kooperatív akció-RPG, amely belemeríti Önt és barátait a Gyűrű háborúja brutális új fejezetébe. A Snowblind Studios egyedülálló helyzetben van, hogy ihletet merítsen mind az irodalmi, mind a filmjogoktól a közép-földi világig, lehetővé téve a játékosok számára, hogy véres fejszét merítsenek a halálos ellenségek széles skáláján, és bejárják a kialakult és soha nem látott helyszíneket. Az eredmény epikus és meghitt, ismerős, mégis váratlan utazás.



Főbb jellemzők:



- Action Meets RPG - Intenzív, zsigeri és kielégítő harc. Gazdag, réteges és hatásos karakterfejlődés. Az északi háborúban mindkettőt megkapja. Keresse meg és szerelje fel a legjobb zsákmányt, frissítse hősét a készségek és tárgyak széles skálájának felhasználásával, és érezze azt az intenzív elégedettséget, amikor valós időben csatázik barátaival az oldalán. Küzdj át a háború brutális realitásaival minden olyan fronton, amelyet a tudomány életre hívott. Merüljön el, és tegye a saját nyomát Középföldén.

- Szövetkezet a magjában - Hozza létre saját három hős közösségét, hogy szembenézzen az északon növekvő sereggel. Csoportja és egész Középfölde túlélése attól függ, hogy egyedülállóan képzett hősei együtt dolgoznak. Együtt kell harcolnod, különben meghalsz egyedül, és ezek a nagy tétek együttesen vonzóvá és hihetetlenül kielégítővé teszik a közös játék élményét. Amikor először megment egy barátját, akit elkapott egy troll és kétségbeesetten kiabál segítségért, meg fogja érteni, mire gondolunk.

- Egy el nem mesélt történet - Bár sok figyelmet és összpontosítást fordítottak az Egy Gyűrű útjára, a Középföldére irányuló támadás a térkép minden sarkát eléri. Az északi háború a figyelmünket a történetek szerves része felé fordítja, amely a könyvekben és a különféle mellékletekben részletesen megalapozott. Ez nem más harca. Ez a saját erőfeszítése, hogy utat keressen a sötét, veszélyes és ismeretlen tájon, megvédve mindazt, ami a tiéd. Ez a te háborúd.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lord of the Rings: War in the North (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: