Betöltés...

The Talos Principle (EU) [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.764 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Talos Principle VR a Croteam kritikusok által elismert első személyű kirakós játékának virtuális valóságos változata a filozófiai tudományos fantasztikus regények hagyományai szerint.



Mintha mély álomból ébredne, az ókori romok és a fejlett technológia furcsa, ellentmondásos világában találja magát. Alkotója feladata egyre összetettebb rejtvények sorozatának megoldásával el kell döntenie, hogy van-e hite, vagy felteszi a nehéz kérdéseket: Ki vagy te? Mi a célja? És mit fogsz tenni ellene?

Jellemzők:

A Road to Gehenna tartalmazza - fedezzen fel egy vadonatúj elbeszélést négy epizódon keresztül, amelyek kihívást jelentenek a Talos-elv legfejlettebb rejtvényeivel.

Igazi mozgás támogatás - teleportálás, azonnali teleportálás, villogó teleport, klasszikus teljes mozgás (kényelmi üzemmóddal vagy anélkül). Fedezze fel a játék nemlineáris világát, rejtvényeket megoldva. Menjen a biztonságos, beépített teleportációs rendszerrel, vagy állítson be, és állítsa be a VR térben való ugrás módját a játékstílusának leginkább megfelelő módon.

Használja a kezét a drónok eltereléséhez, a lézersugarak manipulálásához, sőt, az idő megismétlésével igazolja az értékét - vagy megtalálja a kiutat.

Szobaárnyalatos támogatás - Fedezze fel a játék világát, mintha valóban ott lenne! (De ne feledje az igazi bútorait)

Legyőzni számos rejtvényt egy magával ragadó és lenyűgöző VR világban.

Fedezzen fel egy történetet az emberiségről, a technológiáról és a civilizációról. Fedezze fel a nyomokat, dolgozzon ki elméleteket és döntse el saját maga.

Válassza ki a saját útját a játék nemlineáris világában, rejtvényeket megoldva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Talos Principle (EU) [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: