Betöltés...

STRAFE: Millennium Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.477 Ft





A JÁTÉKRÓL



A STRAFE egy szélhámos első személyű lövöldözős, amely elképzelhetetlen területre feszegeti a számítógép által generált fotorealizmus és a kemény sci-fi akció határait.



Gyakorlatilag nincs töltési idő, és végtelenül újrajátszható, csak válassza ki a fegyvert, és azonnal lenyűgözi:



ARCOLVASÓ SEBESSÉG! A lángoló gyors akció úgy hat rád, mint egy 50 megatonnás termonukleáris robbanófej robbanási hulláma, cseppfolyósítja a bőrsejteket és felszakítja a belső szerveket. De még mindig hagyja, hogy visszatérjen többért.



ÁLLAMI KÁR ÉS GIBS!Az ÜBER-GORE® technológia azt jelenti, hogy az ellenségek szinte soha véget nem érő vérforrásokkal robbannak, amelyek soha nem halványulnak el. Hozzon létre gonosz halálművészeti alkotásokat, amelyek a feltáratlan területet jelölik meg felfedezetlen területükön.



VÉGTELEN VÁLTOZÓ SZINT! A véletlenszerűen generált szintek mindig különbözőek és erőszakosan kiszámíthatatlanok. Szobák, ellenségek, erőfeszítések, szörnyszekrények és titkok mozognak minden alkalommal, amikor meghalsz és meghalsz, és meghalsz!



Kaparóként egy hihetetlenül veszélyes küldetésen a galaxis szélén, egyetlen élete van ahhoz, hogy a STRAFE® összes rémálomszerű terepén navigáljon. Amikor meghalsz, soha többé nem lesz ugyanolyan a helyzet.

Jellemzők



Négy egyedi zóna (egyenként három szint), amelyek különböző halált megvető játékstílusokat igényelnek

30+ őrült fegyver

20+ vérszomjas ellenség

A játék egyik legegyedibb titka!

1996 és legalább a következő 25 év legbetegebb filmzenéje

Előjel nélküli 32 bites színek!

Élethű digitális gravitáció

Színes világítás!

ÁGYÚTŰZ!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "STRAFE: Millennium Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: