Betöltés...

Slender: The Arrival (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.318 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Slender: The Arrival a Slenderman hivatalos videojáték-adaptációja. Annak a paranormális jelenségnek, amely világszerte rettegésben tartja a kíváncsiskodókat.



Történet

Magadra maradtál. Senki sem segít. Senki sem hallja a sikolyaidat. Éld át újra a horrort a 10. évfordulós frissítés élvonalbeli látványvilágával, és éld át a túlélőhorrort a legjobb formájában. Tapasztald meg a vadonatúj fejezetet; ha hajlandó vagy dacolni a sötétséggel, egy új történet fedezhetsz fel, amelyben Charlie Matheson apja a legrosszabb rémálmát éli át, vajon sikerül ép ésszel megúsznod?



Játékmenet

Teljes vizuális felújítás; minden árnyék, minden anyag, minden modell és a titokzatos Slender Man-nel való hajmeresztő találkozás újrarenderelve, lenyűgöző részletességgel. Váltogass az eredeti és az új frissítés között, élvezd az eredeti grafikát, vagy éld át a horrort teljesen új részletességgel.



Ijesztőbb, mint valaha

Még a 2012-ben megjelent Slender: The Eight Pages egy rövid, kísérleti belső nézetes játék, amely a hamisítatlan feszültségkeltés és félelem alkalmazásával segített új életet lehelni a horror műfajába. A Slender: The Arrival az eredeti játék hivatalos újraértelmezése és bővítése, vadonatúj történettel, új karakterekkel, továbbfejlesztett látványvilággal, nagyszerű újrajátszási értékkel és ami a legfontosabb, a legjobb túlélőhorror élménnyel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Slender: The Arrival (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: