Betöltés...

Dragon Ball Xenoverse 1 and 2 Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.850 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dragon Ball: Xenoverse – 1 + 2 Bundle tartalma:

- Dragon Ball: Xenoverse teljes játék

- Dragon Ball: Xenoverse 2 teljes játék





A Dragon Ball: Xenoverse a sorozat híres csatáit eleveníti fel a saját karaktereden és más klasszikus karaktereken keresztül. Az újdonságok közé tartozik a titokzatos Toki Toki City, új játékmechanikák, új animációk és sok más csodálatos funkció!



Készítsd el a saját karakteredet!

Ezúttal létrehozhatod a saját karakteredet, hogy elfoglalhasd a helyed a Dragon Ball világában! Válaszd a Földlakót, a Majin-t, a Saiyan-t, Namekit vagy Frieza Clansman-t és kezdődjék a harc!



Imerkedj új karakterekkel

Mira, egy android, aki megpróbál az univerzum legerősebb lényévé válni; Towa, egy gonosz tudós, aki egy démoni világból érkezett; The Supreme Kai of Time, egy istenség, aki 75.000.000 évvel ezelőtt jelent meg és végül, de nem utolsó sorban kísérő madara Tokitoki, egy nagyon erős életforma, aki képes időt termelni!



A vadonatúj Master rendszer

Válassz egy eredeti Dragon Ball karaktert a mesterednek, aki képezni fog téged. A képességeid és az edzésfeladataid a választott mestertől függően változnak. A mestered akár hirtelen is megjelenhet a csatában, hogy segítsen neked!



Jellemzők:

- Fedezz fel új helyszíneket, például Toki Toki City-t!

- Tapasztald meg az új, gyors tempójú és technikás harcrendszert

- Játssz egy elképesztő harci játékot, amelyet a valaha volt egyik leghíresebb sorozat ihletett







Dragon Ball Xenoverse 2

A Dragon Ball Xenoverse 2 a rendkívül népszerű Dragon Ball Xenoverse-re épül, továbbfejlesztett grafikával, amely még jobban belemerít a valaha kifejlesztett legnagyobb és legrészletesebb Dragon Ball világba.



A te történeted, a te karaktered, a te Dragon Ball világod

A Dragon Ball Xenoverse 2 a legjobb Dragon Ball játékélmény, tele izgalmas akciókkal, epikus csatákkal és végtelen testreszabási lehetőségekkel. Készítsd el saját karakteredet, fedezd fel Conton City-t, és állj össze a sorozat ikonikus karaktereivel, hogy tanárként képezd magad, és készen állj a félelmetes ellenségekkel szembeni harcra, hogy megmentsd a történet folyamát!



A móka itt még nem ér véget!

A Dragon Ball Xenoverse 2 online többjátékos módokkal is rendelkezik, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok ellen epikus leszámolásokat vívhatsz, vagy Raid csatákban vehetsz részt, hogy gigantikus ellenfelekkel szállj szembe a többi játékossal.



Légy a harcos, aki mindig is akartál lenni

A testreszabási lehetőségek széles skálájának köszönhetően olyan karaktert hozhatsz létre, amely igazán illik a stílusodhoz és a személyiségedhez. A fajtól és a megjelenéstől kezdve a képességekig és a mozdulatsorokig teljes mértékben te irányíthatod a harcosodat.



Végtelen online élmény

Számos online többjátékos móddal és játékbeli eseményekkel a csaták sosem érnek véget! Állj szembe más játékosokkal a világ minden tájáról epikus leszámolásokban, vagy állj össze velük a gigantikus fenyegetések ellen a Raid Battles-ben.



Engedd, hogy a harci szellemed lángra lobbanjon!

Merülj bele a Dragon Ball-ra jellemző intenzív és akciódús csatákba. Legyen szó egy az egy elleni harcokról vagy több ellenség elleni hatalmas csatákról.



Az egész Dragon Ball univerzum vár rád

Ugorj bele a Dragon Ball különböző helyszíneibe és idősíkjaiba! Harcolj a Dragon Ball univerzum ikonikus helyszínein, és lépj kapcsolatba híres karakterekkel, hogy megvédd a múltat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dragon Ball Xenoverse 1 and 2 Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: